Dvě skvělé akce pro děti v jeden den: BĚHEJ VALACHY a Podzimní kouzlení

23. 9. 2021 - Vyrazte s dětmi do Velkých Karlovic a "provětrejte" je hned na dvou akcích. Běžecký závod po areálu Galiku či v okolních kopcích mohou hned odpoledne vyměnit za tradiční akci plnou tvoření. U Bistra Razula totiž pořádáme oblíbené Podzimní kouzlení se stezkou odvahy. Dorazte na Valašsko a užijte si sportování, tvoření i další zábavu.


BĚHEJ VALACHY

  • sobota 16. 10. od 8:00, u hotelu Galik

Přihlaste své ratolesti na závěrečný díl VALACHY TOUR 2021. Pro menší dětí (od 2 let) připraveny závody na kratší trati v areálu hotelu Galik, starší děti mají cestu okořeněnou také během přes les. Přesné mapy tratí naleznete zde.

Registrace do dětských závodů se spouští v 8:00, start nejmladších závodníků v 9:30. Kompletní harmonogram závodů zde.

Dětské závody symbolicky odstartuje čestný host: neznámější český běžecký kouč, ultramaratonec Miloš Škorpil, jenž se pak v pravé poledne postaví i na start závodu dospělých. 

Pro ty nejlepší v každé kategorii jsou připraveny ceny od našich partnerů. Po vyhlášení vítězů BĚHEJ VALACHY se ve 14:00 koná také vyhlášení nejlepších dětských účastníků v celé VALACHY TOUR 2021.

REGISTROVAT DĚTI NA ZÁVOD






Podzimní kouzlení se stezkou odvahy 

  • sobota 16. 10. od 15:00, u Bistra Razula

A po závodu se můžete zastavit v Bistru Razula na odpoledne plné zábavy a tvoření z přírodních materiálů. Na Podzimním kouzlení se můžete těšit na výrobu podzimáčků a jejich výstavu, řezbáře, jízdu na šlapacích kárách, miniprogram se živými alpakami, hry s Maxipsem Fíkem nebo stánek VZP s další zábavou. A na ty nejodvážnější čeká v podvečer stezka odvahy. Vstupné 50 Kč.

CELÝ PROGRAM A VÍCE INFORMACÍ


Další tipy na program ve Velkých Karlovicích

A protože vám po celém dni určitě vyhládne, nezapomeňte se na nějakou dobrotu zastavit do Bistra Razula. Těšit se můžete třeba na výbornou čerstvě upečenou pizzu,  pestré snídaňové menu, oblíbené valašské frgály, originální Valachy burger s trhaným vepřovým masem a cheddarem, grilovaná vepřová žebra s křenem, hořčicí a feferonkami a další dobroty. Otevřeno máme každý den 8:00-21:00.