Registrace prodloužena, s kým se potkáte na startu?

2. 8. 2021 - V uplynulém týdnu se zájem o VALACHY MAN zdvojnásobil, rozhodli jsme se proto prodloužit registraci online až do poloviny týdne. Možná bude samozřejmě i registrace na místě (v případě, že zbydou nějaká volná místa). A s kým se na startu z řad sportovců určitě potkáte? Přečtěte si níže.


Do kdy se na závod můžete přihlásit?

V případě, že budeme mít na závod ještě volná místa (VALACHY MAN bývá ale každoročně vyprodán), můžete se registrovat i osobně v den konání závodu. Kvůli možným průtahům v souvislosti s aktuální situací ale doporučujeme zajistit si své místo na startu s předstihem online.

Přihlásit se na závod // přihlásit dítě


S kým se potkáte na startu?

Jedničkou bude na VALACHY MANovi František Kubínek - a to nejen svým startovním číslem. Jak je v triatlonovém světě dobře známo, měl František (mimochodem vítěz VALACHY MANA 2017) v roce 2018 vážnou nehodu s těžkými následky. Měsíc byl v bezvědomí, prodělal několik operací a pak bojoval jako lev a usilovně rehabilitoval, aby se opět mohl vrátit ke svému milovanému triatlonu. Předloni k nám ještě přijel "jen" jako divák, loni už si u nás zaplaval ve štafetě a letos plánuje dát celou krátkou trasu. Přijďte ho povzbudit v pátek v 15 hodin. František Kubínek se s číslem 1 jako první postaví na start krátké trasy.

Máme radost, že na startu nebude ani letos chybět česká ironmanská legenda. Petr Vabroušek je historicky prvním vítězem VALACHY MANa a od té doby nás podporuje a pravidelně se účastní, přestože jsou distance našeho triatlonu tolik vzdálené jeho doméně - ultra dlouhým tratím Ironmana. Letos můžete s Petrem poměřit síly v pátek na krátké trase. V sobotu pak nastoupí do závodu štafet, v kombinaci se synem Filipem - skvělým běžcem - budou jistě obávaným tandemem.

Z širšího reprezentačního výběru se na start postaví Tomáš Kříž a Filip Michálek. Mezi startujícími bude i poslední český účastník olympiády v triatlonu Jan Čelůstka - vítěz VALACHY MANa 2013 a 2014..

K favoritům mužské kategorie určitě patří i Vojtěch Bednarský (Titan Trilife - loni bronz, předloni stříbro) nebo absolutní vítěz VALACHY TOUR Petr Šťastný (Sport Import).

Bude to napínavé. Vítěze budeme znát v sobotu kolem poledne.