NOČNÍ BĚH VALACHY zrušen, jak to bude s dalšími závody?

21. 4. 2021 - Termín již několikrát přesunutého prvního závodu VALACHY TOUR se blíží a my stále s jistotou nevíme, zda jej vůbec budeme moci zorganizovat. Dle nejnovějších zpráv by se o nejbližším rozvolnění mělo rozhodovat až 30. 4., což pro nás znamená jediné - NOČNÍ BĚH VALACHY (původně NOČNÍ STOPU VALACHY) bohužel úplně ZRUŠÍME.

Všichni z vás, kteří jste již na tento závod zaplatili startové, od nás obdržíte voucher na registraci na jakýkoli jiný závod VALACHY TOUR (kromě VALACHY MANa).

Nastalá situace nás velmi mrzí, ale tato doba je bohužel nejistá a nikdo nevíme, jak se bude do budoucna vyvíjet a jaká nařízení vlády ji budou doprovázet...


Jak to bude s dalšími závody?

Nejbližší akcí by mohl být 12. 6. závod horských kol BIKE VALACHY. O tom, zda skutečně proběhne, vám dáme vědět nejpozději do 21. 5. 2021, kdy budeme vycházet z aktuálních informací. Všichni v týmu doufáme, že se závod uspořádá a že se s vámi letos poprvé uvidíme na biku. 

S přípravou na BIKE VALACHY, tak na další dva závody - oblíbeného VALACHY MANA  a BĚHEJ VALACHY, ale rozhodně nepolevujeme!