Nikon vytiskne osobní placky

17. 7. 2020 - Díky dlouholetému fotopartnerovi, značce Nikon, si můžete odvézt z Valachy Mana stylovou památku a ještě při tom přispět na dobrou věc. Navštivte u Balatonu ateliér Nikonu, kde vás vyfotí a vyrobí vám na počkání "placku" s vaším snímkem.

Za to můžete přispět dobrovolným příspěvkem 50 Kč ve prospěch seniorů na Valašsku, konkrétně pro Domov pro seniory ve Velkých Karlovicích Bzovém.

Placku si může nechat vyrobit kdokoli. Registrovaní závodníci se pak navíc mohou těšit i na tradiční památeční foto od Nikonu před startem u fotostěny. Fotku si mohou nechat na místě vytisknout, později také stáhnout na našem webu.

Nikon jako tradiční partner VALACHY TOUR bude také po oba dny dokumentovat dění na Balatonu. Fotogalerie najdete po závodě na našem webu i facebooku.

Loni poprvé si mohli účastníci triatlonu odnést placku s fotkou. Vybrané peníze, přes 11 tisíc korun dostali místní hasiči, kteří pravidelně pomáhají při organizaci závodu jako dobrovolníci.

Pro letošní rok Nikon připravil ještě větší placku s fotkou, takže se ní vejdou i rodinné týmy či celá štafety. Z druhá strany placky je zrcátko, nebo magnetka s otvírákem na Kofolu.

Ve fotopointu si opět budete moci prohlédnout špičkovou nejen fotechniku NIKON. V prostoru závodu se tak bue pohybovat hodně fotografů NIKON, tak se nechte zvěčnit.