VALACHY MAN 2020 proběhne v plánovaném termínu!

15. 6. 2020 - Triatlonové klání VALACHY MAN 2020 proběhne v plánovaném červencovém termínu a v předpokládaném rozsahu. Nejnavštěvovanejší triatlonová akce v Česku určená hlavně pro hobby triatlonisty se uskuteční 24. a 25. července se zázemím u vodní plochy "Balaton" v Novém Hrozenkově. V první den, pátek 24.7., proběhnou dětské závody závod na krátké trati VALACHY MAN. V sobotu pak závod na dlouhé trati.

Podařilo se nám zajistit veškerá povolení na realizování akce včetně souhlasu vedení Nového Hrozenkova a Karolinky, na jejichž území se závody odehrávají.

Nyní pracujeme na organizačních pokynech pro účastníky, tak abychom dodrželi veškerá nařízení vlády a ministerstva zdravotnictví.

Jedním z nich je minimalizovat shromažďování. Je nutné maximálně dodržovat hygienu všech účastníků. Proto došlo k upravení časového harmonogramu závodů. Dětské závody končí o něco dříve a páteční odpolední závod dospělých začne, až odjedou účastníci dětských závodů z areálu.

Ve spolupráci s partnery seriálu VALACHY TOUR máme pro závodníky připravena pamětnická trika KILPI, ceny pro nejlepší i ceny do tomboly účastnických čísel.

Velikost účastnického trička si můžete zvolit při přihlášení do 20. června na www.valachytour.cz.

Karolinský sklář Pavel Horák, nositel tradice lidových řemesel, už dokončuje nové originální medaile. Jsou vyrobeny s maximální šetrností k životnímu prostředí. Byly využity čtyřlitrové skleněné nádoby, které Pavel Horák a jeho bratr nařezali, opracovali, brousili, pískovali. Ručně udělali účastnickou medaili pro každého startujícího.

Sledujte pravidelné informace na facebooku a na webu VALACHY TOUR.