Registrace na NOČNÍ STOPU spuštěny

1. 1. 2020 - Již od začátku ledna máte možnost hlásit se do prvního závodu seriálu VALACHY TOUR 2020. Tradiční noční závod Velkými Karlovicemi a údolím Léskové na běžkách se odehraje 8. 2. 2020. 

Připraven je závod na 15 km (jede se dvakrát 7,5km okruh), který vede od hotelu Galik po Karlovské magistrále lesem směrem k hotelu Horal. V místech "U Lenina" potom provedete obrátku o 180 stupňů (bude zde pořadatel a kontrolní bod časomíry) a vrátíte se k hotelu Galik. Galik se objíždí a trasa pokračuje v údolí Léskové směrem do obce na louku pod Lanternou (cca 2 km). Louka se obkrouží ve strojově připravené stopě se pojede směrem zpět ke Galiku a pokračujete do druhého kola. Pro lepší orientaci je trasa závodu označena červenými reflexními šipkami, reflexními páskami a blikajícími červenými světýlky.  MAPA A PROFIL TRATI.

Nezapomeňte, že se závod jede v podvečer, nutností je tedy mít čelovku! Celý časový harmonogram najdete ZDE.




Pro děti jsou připraveny trasy dle věkové kategorie, nejmenší děti do 6 let absolvují závod v běhu, pro starší je připraven závod na běžkách. Více informací k DĚTSKÝM ZÁVODŮM.

NÁŠ TIP: Při registraci a úhradě bankovním převodem do 31. 1. 2020 nebo kartou do 7. 2. je startovné o 100 Kč levnější.

REGISTRACE DOSPĚLÉHO  //  REGISTRACE DÍTĚTE



Sportovní dárek: VALACHY TOUR 2020 i sportovní pobyty

Chcete potěšit - nebo SE NECHAT potěšit - milým sportovním dárkem? Co třeba celoroční startovné na VALACHY TOUR, letošní novinku: startovné na jednotlivé závody, běžeckou školu Miloše Škorpila pro začátečníky i profesionály a další (nejen) sportovní zážitky?Nechejte se inspirovat nabídkou dárků z Resortu Valachy, který je pořadatelem VALACHY TOUR, a prožijte nezapomenutelné chvíle v nádherné přírodě Beskyd s možností sportování i relaxace.

Celou nabídku sportovních dárků naleznete ZDE, vybrat si můžete také ze široké nabídky relaxačních, gastronomických či společenských pobytů ZDE.