Otestujte špičkové trailové boty Inov-8 na BĚHEJ VALACHY 2019

14. 10. 2019 - Přerovská běžecká speciálka Best4Run bude mít i tentokrát na BĚHEJ VALACHY k dispozici různé typy testovací obuvi. A co můžete testovat?

Inov-8 Race Ultra 270 (S) Heritage

Limitka od Inov-8, která navazuje na legendární botu Race Ultra. Trailová bota do pevného terénu, která má dokonalý tvar svršku a krásně sedí na noze, nízké tlumení, které dovolí číst terén a univerzální podrážka s jemnějším vzorkem, který obstojí na zpevněných cestách i tam, kde byste z cesty sešli.

Inov-8 Roclite 290 a 275 (M)

Parádní bota třeba právě na Valachy tour. Vysoké špunty se postarají o stabilitu v bahně, jejich šířka ale snese i nějaký ten beton nebo asfalt. Novinka Roclite 275 je o něco pohodlnější a tlumenější než model 290.

  • v botech běhá třeba Vendula Horčičková - na videorecenzi se můžet podívat zde

Obojí parádně drží nohu a dává běžci jistotu na sněhu, v listí nebo v bahně. Ideální také jako "pohorka" do Tater, Jeseníků, Beskyd nebo prostě tam, kam chodíte rádi. 


Inov-8 Trail Talon 290 (S)

Nejoblíbenější klasika od Inov-8. Pohodlná bota na dlouhé horské závody, běhy v horách, ale i po silnici. Univerzálka, která zvládne 50 % asfaltu a 50 % terénu (i když samozřejmě lesní půda jí dělá mnohem lépe). Příjemné tlumení, pohodlná šířka a odolná podrážka z ní dělají jednu z nejprodávanějších bot v přerovské speciálce. 

Inov-8 X-Talon 230 (P)

Na úzkém kopytě posazená bota je určená na překážkové běhy, do hlubokého bahna a vůbec do náročného měkkého terénu. Odolné obsázky kolem celého chodidla se starají o to, aby byla noha v bezpečí a aby svršek hodně dlouho vydržel, i když s ní budete dělat psí kusy. 


Zájemci si mohou běžecké boty také na místě zakoupit.


Jak na testování?

Stačí se před začátkem závodu dostavit ke stánku Inov-8 a vybrat si boty, které vám budou vyhovovat. S nimi se potom můžete jen proběhnout nebo s nimi absolvovat rovnou celý závod.

Na novinky navíc získate až do konce října slevu 500Kč