Medaile za skvělý sportovní výkon, na beton! Doběhněte si pro svou odměnu na VALACHY MANA

23. 7. 2019 - Neporušili jsme tradici a i tento rok jsme pro vás ve finiši VALACHY MANA připravili účastnickou medaili. Těšit se můžete na zajímavý betonový kousek doplněný o červenou stuhu s potiskem. Po skle, kovu, dřevu nebo keramice, si tak do sbírky můžete přidat další originál!

Medaile se začaly vyrábět již na začátku jara, protože je jejich výroba technologicky náročnější na čas. Před tím, než vám je v cíli zavěsíme zaslouženě na krk, si totiž musí projít dlouhým procesem....

Betonové medaile nejsou odlity ze standardního stavebního betonu, ale jsou vyrobeny z na míru vyvinuté směsi ve výrobně u Brna. Samotný odlitek se poté ponechal 24 hodin ve formě, aby vytvrdl a po vyjmutí se zabrousil. Pro získání vysokých pevnostních vlastností a chemické odolnosti se nechal ještě 28 dní zrát. A poté již mohl putovat zpět do firmy, která na medaile natiskla logo závodu VALACHY MAN. Hotovou medaili jsme ještě opatřili krásnou červenou stuhou se speciálním potiskem.

Betonové medaile máme připraveny pro všechny dospělé a děti, ti úplně nejmenší se mohou těšit na oblíbenou perníkovou variantu.

Letošní medaile pro nás navrhl produktový designér Tibor Mužík, původem rodák z Velkých Karlovic a dobrovolník při závodech VALACHY TOUR, který je zároveň i spolumajitelem brněnské firmy NAÏF, která tyto medaile zrealizovala. Firma mimo zakázkovou výrobu, také navrhuje a vyrábí prémiové produkty do interiéru a exteriéru.