Připravte se na závodní sezónu se sportovními kempy v Beskydech

14. 1. 2022 - Začínáte s běžkováním či běháním, ale nechcete při prvních krůčcích udělat zbytečné chyby? Nebo se chcete zlepšit, posunout se či vylepšit techniku - to vše po boku zkušených profesionálů? Oblíbené sportovní pobyty v Resortu Valachy, navíc spojené s příjemnou relaxací ve Spa hotelu Lanterna, jsou opět tady!

Sportovní kempy jsou příjemnou příležitostí nejen k načerpání nových zkušeností, ale i nových přátelství a také k přípravě na závody. Každý koníček občas potřebuje nový impuls, který můžete zužitkovat i při VALACHY TOUR 2022.



Škola běžeckého lyžování

4denní běžkařský kemp ve Velkých Karlovicích pro začátečníky i pokročilé se zkušenými lektory z Cyklotrenink.com a Skolarossignol.cz. Proberete spolu detaily tréninků, správného běžkování i videoanalýzu svých dovedností, poradí vám s výběrem vybavení i péčí o něj.

  • Termín: 14.-17. 2. 2022
  • Kde: Spa hotel Lanterna, Velké Karlovice

Po tréninku na vás čeká komfortní ubytování ve Spa hotelu Lanterna, výborná gastronomie a především odpočinek ve dvou wellness centrech.

Velké Karlovice jsou  doslova běžkařským rájem - čeká na vás na 40 kilometrů upravovaných běžeckých tras doplněných o desítky hřebenovek.


VÍCE INFORMACÍ


Běžecká škola Miloše a Dany Škorpilových

4denní pobyt s profesionální běžeckou přípravou ultramaratonce, trenéra a vášnivého běžce Miloše Škorpila vás naučí správně běhat a posune váš běh zase o kousek dál. Svérázný trenér vám pomůže zlepšit techniku, poradí, jak zapracovat na vytrvalosti, jak se připravit na velký závod nebo jak si udělat tréninkový plán přesně pro sebe.

  • Termín: 
    • 19.-22. 6. 2022 - termín vhodný spíše pro pokročilejší sportovce
    • 16.-19. 10. 2022  - termín vhodný spíše pro začátečníky
    • 20.-23. 10. 2022 - termín vhodný spíše pro pokročilejší sportovce

  • Místo: Spa hotel Lanterna

Dana Škorpilová, trenérka fitness a výživová poradkyně, zase poradí, co jíst a nejíst, abyste byli zdraví, plní energie a dobře se vám běhalo. A tohle všechno doplníte relaxací v termálních bazénech a saunovém světě.

VÍCE INFORMACÍ