Zapojte se do Valachy tour plné příběhů. Hledáme i ten váš!

29. 1. 2019 - Každý jedinec si ze startovního pole nese svůj příběh. A proto se i tento rok organizátoři VALACHY TOUR a společnost GoGEN rozhodli poznat blíže jednotlivé unikátní příběhy a vybrat ten nejzajímavější, který poté společně odprezentují prostřednictvím webu a sociálních sítí. 


Pošlete nám svůj příběh!

Překonali jste díky sportu osobní nebo zdravotní problém? Pomohli jste v průběhu závodu Valachy tour řešit nějakou závažnou situaci? Vybavuje se Vám popřípadě i jiný příběh spojený s Valachy tour? Podělte se o tento příběh s námi.

Stačí poslat stručný příběh osoby, která se zúčastní jakéhokoliv dílu seriálu tour de Valachy. S vybraným sportovcem bude natočeno video, ve kterém bude popsán jeho příběh. Navíc vybraný sportovec dostane ceny od společnosti GoGEN, které budou sloužit pro trénink nebo regeneraci před dalšími závody.

Přihlášky lze zasílat formou stručného obsahu příběhu včetně kontaktu na závodníka na email: pribeh@gogen.cz, do předmětu pak uveďte díl seriálu Valachy tour, kterého se nominovaný sportovec zúčastní.


Nechejte se inspirovat příběhy z minulého roku