VALACHY TOUR chystá novinky, věnujte startovné jako dárek

11. 12. 2018 - Další ročník VALACHY TOUR už se blíží!! A my pro vás chystáme hned několik novinek: třeba týmovou soutěž v rámci duatlonu, dvoudenního Valachy mana a ve fázi úvah je také přesun jednoho ze závodů mimo Velké Karlovice. Od dnešního dne je také v prodeji oblíbený dárkový poukaz: celoroční startovné na Valachy Tour 2019. 


Novinky na VALACHY TOUR 2019

V roce 2019 dochází v seriálu VALACHY TOUR hned k několika změnám. 

Vzhledem k souběhu s termínem běžkařského závodu Karlovská padesátka jsme posunuli termín Noční stopy Valachy na 9. února 2019. Letošní ročník tak bude o něco dřív, než jste zvyklí.

U Valachy duatlonu 4. května 2019 se nově objeví týmová soutěž určená dvoučlenným týmům, ideálně rodinným. V týmu bude vždy maximálně jeden člen starší 16 let, který bude mít "na starosti" cyklistickou část. Mladší člen týmu pak absolvuje běžecké úseky.

U Bike Valachy 2019 dojde ke změně trasy, uvažujeme dokonce i o přesunu závodu do Zlína. Závod tak získá zcela nový rozměr. O konečné podobě Bike Valachy 2019 budeme informovat během několika týdnů.

Největší změna nastává u triatlonu Valachy man. Závod bude nově dvoudenní. V tradičním pátečním termínu 2. srpna 2019 proběhnou dětské závody a krátký triatlon. V sobotu 3. srpna 2019 dopoledne se pak uskuteční závod v dlouhém triatlonu. Charakter závodu, tedy intervalový start, se nemění.

Závěrečným závodem bude opět Běhej Valachy, které se 19. října 2019 uskuteční na osvědčené trase. Pro účastníky, kteří se včas přihlásí, bude jako odměna připraven tradiční valašský frgál.


NÁŠ TIP: Darujte celoroční startovné na VALACHY TOUR jako dárek!

Potěšte sebe nebo své blízké sportovním dárkem. Darujte celoroční startovné na již sedmý ročník seriálu Valachy tour v Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích. Získáte tak přednostní právo se přihlásit do všech pěti závodů a navíc ušetříte jedno startovné.

Termíny jednotlivých závodů VALACHY TOUR 2019

  • NOČNÍ STOPA VALACHY - 9.2.
  • VALACHY DUATLON - 4.5.
  • BIKE VALACHY - 15.6.
  • VALACHY MAN - 2.-3.8.
  • BĚHEJ VALACHY - 19.10.

Poukaz Vám zašleme poštou nebo online, po jeho aktivaci zajistíme registraci na všechny závody. Pokud budete chtít, můžete si předem vybrat startovní číslo na všechny závody.

Cena poukazu na celoroční startovné na Valachy tour 2019 je 1 950 Kč (ušetříte tedy jedno startovné - základní cena za všech 5 závodů by byla 2 850 Kč, snížená cena při včasné registraci 2 350 Kč)

Koupit poukaz // Přehled všech sportovních dárků // Všechny dárkové poukazy Resortu Valachy