DŮLEŽITÉ INFORMACE: Vyjeďte včas a hlídejte si start i pitný režim

2. 8. 2018 - Ještě před tím, než se zítra vydáte na cestu na VALACHY MANa, přečtěte si pár důležitých informací o tom, co vás po cestě i před startem může čekat.

Před samotnou cestou doporučujeme ještě jednou prostudovat časový harmonogram závodu, kde se dozvíte, od kdy do kdy probíhají registrace na váš závod. Po ukončení registrací budou nevyzvednutá čísla nabídnuta dalším zájemcům. Pokud již dopředu víte, že se závodu nezúčastníte, dejte nám vědět, abychom mohli vaše číslo nabídnout na místě rovnou.

Na cestu nezapomeňte vyrazit včas! Pokud pojedete od Vsetína, čekají vás na cestě semafory v Huslenkách i Novém Hrozenkově - dejte si proto delší časovou rezervu. Omezení je také na cestě z Rožnova přes Soláň.

Pokud byste po cestě zjistili, že se nestíháte na registraci dostavit včas a v místě dějiště jsou již vaši přátelé či známí, mohou registraci vyzvednout za vás.

Během chystání se na závod nezapomeňte sledovat své pořadí nástupu do závodu. Start je intervalový, startovní listinu si již nyní (s aktualizací k 30. 7.) můžete prohlédnout zde.

Protože nás čeká opravdu teplé počasí, nezapomeňte ani vy, ani vaše rodiny či přátelé, kteří vás přijedou podpořit, na pitný režim i ochranu před sluníčkem. Teploty by se měly v pátek vyšplhat ke 30 stupňům.