Dárcovská výzva: "Zahřejte s námi seniory na Valašsku"

17. 7. 2018 - Jana Hořelicová se rozhodla svůj start na VALACHY MANovi spojit s dobrou věcí. Pro Charitu v Novém Hrozenkově, kde se závod 3. srpna odehraje, chce pomoci vybrat zbývající částku k pořízení tepelného čerpadla.


Společně tak Jana s Charitou Nový Hrozenkov vytvořili dárcovskou výzvu "Zahřejte s námi seniory na Valašsku" na portále Darujme.cz, kde můžete finančně přispět také vy.

Zbývající částka, kterou chce Víceúčelovému charitnímu domu pomoci vybrat, je 180 000 Kč. Nové tepelné čerpadlo potom pomůže výrazně snížit náklady za energie, které potom bude moci charita vložit do pomoci potřebným.

Janu Hořelicovou potkáte na startu VALACHY MANa s číslem 301. Bude tak první závodnicí na dlouhé trati!


Podpořit projekt  můžete ZDE nebo prostřednictvím formuláře níže.



Více informací o výzvě: 

Ve Víceúčelovém charitním domě se nachází tři lůžka Domu pokojného staří, tři lůžka odlehčovací pobytové služby a sídlí zde Denní stacionář Slunečnice. Odlehčovací služba i Denní stacionář Slunečnice jsou spolu s terénními služba nezbytným pomocníkem rodin, které pečují o své blízké doma. Potřebují-li rodinní příslušníci odpočinek či provést např. stavební úpravy v domácnosti, mohou svého blízkého dočasně ubytovat v našem zařízení, kde mu zajistíme veškerou péči. Stacionář zase využívají rodiny, které se nemohou o svého tatínka či maminku postarat během dne, klienti u nás proto tráví čas, kdy jsou jejich blízcí v práci či vyřizují nutné záležitosti.