Za starý spotřebič dostanete dárek

7. 8. 2013 - Podpořte jako účastníci VALACHY TOUR a triatlonu VALACHY MAN životní prostředí! Navíc za to od nás dostanete dárek. Stačí přinést v pátek 9. srpna na VALACHY MAN starý spotřebič a odevzdat ho ve stánku společnosti ELEKTROWIN.

Celá série závodů VALACHY TOUR je umístěna v krásné a čisté přírodě Chráněné krajinné oblasti Beskydy. I proto je partnerem triatlonového závodu VALACHY MAN společnost ELEKTROWIN, která má na starosti sběr vysloužilých spotřebičů. A právě ve spolupráci s ELEKTROWINem jsme pro všechny závodníky i diváky připravili tuto speciální aktivitu.

Každý, kdo na akci při nese vysloužilý drobný elektrospotřebič, obdrží ve stánku společnosti ELEKTROWIN dárek. Spotřebiče je možné odevzdávat po celou dobu konání akce. ELEKTROWIN zajistí ekologickou recyklaci všech donesených spotřebičů.

ELEKTROWIN a.s. je největším kolektivním systémem zaměřeným na zpětný odběr vysloužilých elektrospotřebičů v České republice. Od svého založení v roce 2005 již zrecykloval více než 150 000 tun vyřazených elektrospotřebičů. Společnost zajišťuje sběr, zpracování, využití a odstranění elektrozařízení a elektroodpadu. Zaměřuje se na chladící zařízení, velké a malé elektrospotřebiče, elektrické a elektronické nástroje. Společnost je nezisková, jejími akcionáři jsou přední výrobci velkých a malých domácích spotřebičů.  Sběrnou síť tvoří na 1300 sběrných míst ve více než 950 městech a obcích, skoro 2600 provozoven posledních prodejců a mobilní svozy ve více než 3000 obcích.