BIKE VALACHY: Horská prémie SPECIALIZED i odměny od Drásal a Telebridge Team

13. 6. 2018 - V sobotu 16. června se můžete již pošesté těšit na závodní prohlídku valašských kotárů ze sedla horského kola při BIKE VALACHY 2018. Oproti dřívějším ročníkům bude tentokrát trasa dlouhého i krátkého závodu upravena, již tradičně nebudou chybět dětské závody s odměnou pro každého účastníka.


POZOR! Vyhraďte si na cestu do Velkých Karlovic dostatek času: mezi Vsetínem a Velkými Karlovicemi je na dvou místech řízena doprava semafory.


Připraven je také bohatý doprovodný program vč. prodejních stánků našich partnerů:
  • Testovací centrum  horských kol Specialized (k testování 11 pánských a 4 dámská kola) + předzávodní servis od Extrem sport Zlín
  • Sportovní oblečení KILPI
  • Kompresní sportovní ponožky a vybavení CEP
  • Sportovní brýle REBORN
  • Sportovní čepice Rittual
  • Dětská zábavná elektronika GoGEN MAXIPES FÍK
  • Závod zvěční profesionálové z NIKON, průběžné výsledky závodu můžete sledovat na televizorech PHILIPS. Živě je můžete sledovat také zde.

Horská prémie SPECIALIZED: Pro cyklisty na dlouhé trati, kteří přijedou na nejvyšší bod závodu - občerstvovací stanici Pod Vysokou (935 metrů) na 28. kilometru, na 44., 88., a 144. místě, budou připraveny ceny od SPECIALIZED, hlavního partnera BIKE VALACHY.

Mapa BIKE VALACHY

Do závodu BIKE VALACHY se můžete přihlásit online nebo přímo na místě v den konání závodu. Nezapomeňte, že při přihlášení a platbě online kartou do 14. 6. máte startovné o 100 Kč levnější!

STARTOVNÍ LISTINA DOSPĚLÍ // STARTOVNÍ LISTINA DĚTI


Drásal na BIKE VALACHY

Na akci se budou prezentovat pořadatelé cyklistického závodu Drásal, bratři Jan a Ondřej Fojtíkovi. Ti budou mít na místě svůj informační stánek k závodu v Hostýnských vrších a zúčastní se také BIKE VALACHY na dlouhé trase (oba budou patřit k favoritům).


Tombola pro účastníky

Po slavnostním vyhlášení vítězů ve všech kategoriích bude připravena tombola účastnických čísel. Pořadatelé Drásala do tomboly věnovali jedno startovné na OBR Drásala a jedno startovné na klasického Drásala. V tombole budou i tandemové seskoky na paraglidingu od Telebridge Teamu a cyklistické vybavení Specialized.