Ohlédnutí za VALACHY DUATLONEM 2018

9. 5. 2018 - Podívejte se na sestřih toho nejlepšího z druhého závodu VALACHY TOUR 2018, VALACHY DUATLONU. Fotogalerie i záznam ve Sportu v regionech na ČT Sport.

Výsledkový servis

Kompletní výsledky VALACHY DUATLONu 2018 najdete pohormadě na jednom místě v sekci Výsledky

Fotogalerie a video

O fotografie ze závodu se i tentokrát postaral náš tradiční partner VALACHY TOUR, Nikon. V oficiální fotogalerii, kterou jsme aktualizovali 10. 5. 2018, najdete:

Rádi na webu uvedeme také vaše fotografie či video. Odkaz na galerii nám můžete zaslat na valachytour@valachy.cz.


Videoreportáž na ČT Sport

Ani tentokrát nemohla na závodech chybět Česká televize. 15minutovou reportáž ze závodu očima redaktorů ČT Sport můžete sledovat živě 10. 5. 2018, ze záznamu také online na tomto odkaze.



Valachy tour plná příběhů

Druhý příběh s účastníkem našich závodů budete moci sledovat již co nevidět. Nezapomeňte ale, že nominovat sebe nebo svého kamaráda můžete po celý rok!

Překonali jste díky sportu osobní nebo zdravotní problém? Pomohli jste řešit v průběhu závodu Valachy tour nějakou závažnou situaci? Vybavuje se vám popřípadě i jiný příběh spojený s Valachy tour? Přihlaste sebe nebo svého přítele a staňte se inspirací pro další sportovce a sportovní nadšence z řad diváků.

Přihlášky lze zasílat formou stručného obsahu příběhu včetně kontaktu na závodníka na email: pribeh@gogen.cz, do předmětu pak uveďte díl seriálu Valachy tour, kterého se nominovaný sportovec zúčastní.