Ohlédnutí za NOČNÍ STOPOU VALACHY: foto, video a reportáž ČT i Českého rozhlasu

22. 2. 2018 - Jaký byl první závod seriálu VALACHY TOUR 2018, NOČNÍ STOPA VALACHY? Podívejte se na sestřih toho nejlepšího, najděte se ve fotogalerii a ve čtvrtek 1. 3. 2018 si nezapomeňte pustit Sport v regionech na ČT Sport. 

 

Fotogalerie a video

O fotografie ze závodu se i tentokrát postaral náš tradiční partner VALACHY TOUR, Nikon. V oficiální fotogalerii, kterou pravidelně aktualizujeme, najdete:

Fotografie nám posílají také diváci, fanoušci i samotní závodníci, třeba Zdenek Krchák - Noční stopa Valachy.


Videoreportáž na ČT Sport a reportáž Českého rozhlasu

Ani tentokrát nemohla na závodech chybět Česká televize. 15minutovou reportáž ze závodu očima redaktorů ČT Sport můžete sledovat živě 1. 3. 2018, ze záznamu také online na tomto odkazu.

Na Noční stopu přijel také redaktor Českého rozhlasu, Libor Netopil. Kromě atmosféry závodu zachytil i zajímavé povídání některých účastníků. Poslechnout si je můžete zde.


Valachy tour plná příběhů

První příběh s účastníkem našich závodů budete moci sledovat již co nevidět. Nezapomeňte ale, že nominovat sebe nebo svého kamaráda můžete po celý rok!

Překonali jste díky sportu osobní nebo zdravotní problém? Pomohli jste řešit v průběhu závodu Valachy tour nějakou závažnou situaci? Vybavuje se vám popřípadě i jiný příběh spojený s Valachy tour? Přihlaste sebe nebo svého přítele a staňte se inspirací pro další sportovce a sportovní nadšence z řad diváků.

Přihlášky lze zasílat formou stručného obsahu příběhu včetně kontaktu na závodníka na email: pribeh@gogen.cz, do předmětu pak uveďte díl seriálu Valachy tour, kterého se nominovaný sportovec zúčastní.