Kde si vyzvednete plaveckou čepici REBORN a triko KILPI

1. 8. 2017 - Každý účastník závodu dospělých na triatlonu VALACHY MAN 2017 dostane jako dárek profi plaveckou čepici REBORN, účastnické tričko KILPI, sportovní láhev KILPI a voucher na vstup do termálních bazénu Wellness Horal.


 

PLAVECKÁ ČEPICE REBORN

Plaveckou čepici REBORN dostanete na stánku našeho dlouholetého a velmi příjemného partnera, manželů Veitových, kteří rakouského výrobce sportovních brýlí v Česku zastupují. Pro vyzvednutí si vezměte sebou běžecké startovní číslo! Štafety samozřejmě dostanou tři plavecké čepice.

Plavecká čepice REBORN je ze zářivě zelená barvy – FLASH NEON GREEN - a je opatřena logem VALACHY TOUR. Barva zajistí nepřehlédnutelnost plavců. Jde o silikonovou padesátigramovou plaveckou čepici, která má na vnitřní straně laserové mikro drážkování. Plavecká čepice s mikro drážkovanou úpravou se lépe nasazuje i na dlouhé vlasy, lépe drží a neklouže. Plavecká čepice REBORN má univerzální velikost pro dospělé, je vhodná pro trénování a především závodění. Vyznačuje se vysokou klouzavostí po vodní hladině a výbornou přilnavostí k hlavě.

Další informace o čepici REBORN


TRIKO A SPORTOVNÍ LÁHEV KILPI

Pamětnické tričko a sportovní láhev KILPI dostanete opět proti běžeckému startovnímu číslu přímo na stánku registrací. Černé tričko KILPI je vyrobeno z kvalitní bavlny, takže ho můžete s hrdostí nosit třeba ve volném čase.

Každý účastník triatlonu, který se přihlásil a zaplatil startovné do 15. července, má jistotu velikosti trika. Tuto velikost má právě na běžeckém čísle, které je pro vyzvednutí trika nutné. U štafety platí, že triko na památku dostane každý účastník štafety.

Voucher do bazénů bude mít každý účastník ve startovním balíčku.

Další informace o KILPI tričkách, sportovní lahvi a poukazech