Pojďte si projet trasu BIKE VALACHY s Cyklotrenink.com: v neděli 11. června

25. 5. 2017 - Chcete se dobře připravit na nadcházející závod BIKE VALACHY? Připravili jsme pro vás vyjížďku pod vedením trenérů, abyste se mohli detailně seznámit s delší trasou, ještě než na ni 18. června vyrazíte "naostro".

Vyjížďku po trase BIKE VALACHY pro vás pořádáme společně s Ondrou Koblihou z CYKLOTRENINK.COM.

Uskuteční se v neděli 11. 6., sraz je v 10:00 hodin u hotelu Galik.

Právě v tento den se u Galiku koná také oblíbená Pohádková cesta lesem. Ideální příležitost nabídnout program vašim potomkům a nesportující části rodiny, než se vrátíte z vyjížďky. :-)

Zkušení trenéři v čele s Ondrou Koblihou s vámi při vyjížďce objeví krásy a nástrahy trasy, poradí v technice, doporučí stravu, rozložení tempa. Prostě vše, abyste byli následující víkend 100% připravení na závod. 

Akce je vhodná i pro ty, kteří se závodit nechystají, ale mají rádi cyklistiku, chtějí se dozvědět něco nového a rádi by strávili neděli s dobrou náladou. Mimo instruktáž na trati s vámi trenéři rádi podebatují o cyklistické přípravě a všem, co s ní souvisí.

Partneři vyjížďky:

CYKLOTRENINK.COM

Tým odborníků pod vedením uznávaného lékaře a trenéra MUDr. Karla Martinka, zaměřený na tvorbu tréninkových plánů a poradenství v cyklistice pro všechny výkonnostní kategorie a věkové skupiny, od ambiciózních cykloturistů přes hobby závodníky až po profesionály (Jan Škarnitzl, Jana Czeczinkarová, Bára Machulková, Ivan Rybařík, Radim Kořínek, Krystián Hynek, Jan Hirt, Ondřej Sosenka atd.)

ONDŘEJ KOBLIHA

Bývalý profesionální závodník v týmu MADETA MTB TEAM, nyní trenér ve společnosti CYKLOTRENINK.COM. Pravidelný účastník VALACHY TOUR, znalec místních terénů. 

Trenérské úspěchy: účast MS v MTB,  7. místo Světový pohár MTB Kanada, 1. místo Mistrovství republiky Kutná Hora, několik vítězství a předních umístění v Českých pohárech. Dále úspěšný trenér amatérských a výkonnostních cyklistů všech úrovní.