Speciální balíček NUTREND pro VALACHY MAN

30. 7. 2013 - Jako partner závodu VALACHY MAN, který proběhne 9. 8. 2013 ve 14:00 hodin na přírodním koupališti Na Stanoch (Balaton), Nový Hrozenkov, pro Vás společnost NUTREND připravila speciální balíček svých produktů.

Tradiční VALACHY MAN se letos stává součástí VALACHY TOUR s centrem na přírodním koupališti Na Stanoch v Novém Hrozenkově, známém také pod označením Balaton. Plavání, kolo, běh. Dvě různé distance, tradiční trasa pro amatéry, nová trasa pro profesionály a všechny ty, kteří se chtějí s profesionály srovnat. Plavání probíhá na Balatonu, kolo vede okolo přehrady Stanovnice (profi trať s výživnou terénní vložkou), běh tradičně po cyklostezce. Zvučná jména profi sportovců, léto v plném proudu a největší sportovní událost širokého okolí je tu!

Využijte jedinečné nabídky a kupte výrobky NUTREND v hodnotě 568 Kč za skvělou akční cenu 399 Kč!

                

V balení jsou pro Vás připraveny všechny produkty, které se postarají o Váš lepší sportovní výkon bez potíží i kvalitní regeneraci:

Balíček si můžete objednat přímo vyplněním formuláře (viz. níže) a poté vyzvednout na stánku NUTREND během akce 9.8.2013.

Průvodce sportovní výživou NUTREND pro VALACHY MAN.


PDF si můžete stáhnout ZDE.

 

 

Informace otevírání PDF souborů pro pomalejší připojení: (soubor se bude stahovat po dobu závislou na velikosti kB a vaší rychlosti připojení).Uložíte si soubor v PDF na svůj disk a odtut z něj můžete číst. Najeďte myší na soubor (link), zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte "uložit odkaz jako"... a zadáte cíl souboru, kam si přejete uložit daný soubor.