Otestuj si kolo Specialized na BIKE VALACHY

22. 6. 2016 - Pro všechny zaregistrované účastníky BIKE VALACHY, teří mají i řádně zaplacené startovné, nabízíme možnost otestovat si bike výrobce špičkových kol Specialized. Na základě zkušeností z minulých ročníků VALACHY TOUR a po dohodě se Specialized dochází ke změnám v testování. Testovací stan i kola zajišťuje prodejna EXTREM SPORT ZLÍN – SPECIALIZED CONCEPT STORE.

S kolem značky Specialized se můžete projet, vyzkoušet si ho, nebo s ním můžete jet celý BIKE VALACHY.

Půjčovnu kol zajišťuje značka SPECIALIZED. Vedle půjčovny bude k dispozici také servisní stan, který také připravuje prodejna EXTREM SPORT ZLÍN – SPECIALIZED CONCEPT STORE.


Zapůjčení kola je velmi snadné – vyberte si model a velikost rámu, který si chcete vyzkoušet! Seznam kol a rezervační formulář najdete na stránkách prodejny EXTREM SPORT ZLÍN – SPECIALIZED CONCEPT STORE.

Podrobné podmínky najdete na stránkách prodejny. Na místě budou potřeba jen 2 doklady totožnosti a vyplníte jednoduchou „Smlouvu o zapůjčení kola“. Vše zabere pár minut. Díky dlouhodobé spolupráci s prodejnou kol Specialized nemusíte skládat zálohu na kola.

Za zapůjčení kola bude účtován snížený servisní poplatek ve výši 200 Kč, který zaplatíte před převzetím kola k testu v den závodu. Zároveň ve stejné hodnotě dostane dárkový poukaz na využití servisních služeb v prodejně EXTREM SPORT ZLÍN – SPECIALIZED CONCEPT STORE.


"Kdo dřív přijde, ten jede“, proto neváhejte ani minutu a kolo rezervujte HNED! Upozorňujeme, že stejně jako při minulých příležitostech se dá očekávat, že všechna kola budou rezervována během několika málo dní...

K dispozici je připraveno 15 kol pro muže i ženy. Konkrétně jde o modely Epic Comp Carbon, Stumjumper HT Comp Carbon, Crave Expert a Fate Elite. 

Kolo Specialized si můžete rezervovat zde.