Aktuální informace před startem BIKE VALACHY + REGISTRACE na místě!

10. 7. 2013 - Již jen 3 noci zbývají do startu závodu BIKE VALACHY. Aktuální informace ohledně předpovědi počasí, pozdní registrace před startem závodu, vyzvedávání startovních tašek, doprovodného programu atd. si můžete přečíst v tomto článku.

Registrace na místě
Startovní tašku s číslem a měřícím čipem obdržíte v registraci ve Ski areálu Razula. Otevřena bude v pátek od 18:00 do 20:00 hodin a v sobotu od 7:30 do 10 hodin pro obě varianty tras. Registrace do závodu je možná také v den závodu s platbou na místě! Při vyzvednutí čísla je potřeba podepsat souhlas se startem v závodě. Doporučujeme včasný příchod do místa dění závodu. Děkujeme.

Technické zázemí
V technickém zázemí u spodní stanice vleku Ski areálu Razula naleznete mobilní toalety a sprchy, hadice na čištění kol i úschovnu kol. V zázemí bude před startem možnost využít služby autorizovaného prodejce SPECIALIZED - EXTREM SPORT Zlín pro kontrolu a servis kol, drobné opravy s prodejem potřebného materiálu. Parking je zdarma a vždy v blízkosti startu a technického zázemí (do 300 metrů).

Počasí
Podle předpovědi by mělo být v sobotu teplé a slunečné počasí, teploty okolo 24 stupňů. Nepodceňte tedy doplňování tekutin, zvolte správné vzdušné oblečení a počítejte s tím, že trať závodu bude suchá a tedy také rychlá! Vybavit se výživovými doplňky budete moci i před závodem ve stánku NUTREND!

O co závodíme
Ve hře jsou zajímavé ceny včetně prize money Cetelem. V rámci série závodů VALACHY TOUR soutěžíme o další atraktivní ceny: špičková kola Specialized, LED televize Sony, fotoaparáty Nikon, navigace Tom Tom, robotické vysavače Ecovacs, relaxační pobyty v Resortu Valachy a další odměnyV rámci startovného potom obdržíte: teplé jídlo + nápoj (pivo / kofola), sportovní výživu Nutrend, vstup do termálních bazénů Wellness Horal ve všední den, plážovou Wellness Horal.

Závod
Doporučujeme příchod do startovního prostoru nejméně 20 minut před startem. Pro delší variantu 45 km trasy tedy nejpozději v 10:40, pro kratší závod o délce 25 km nejpozději 12:10 hodin. Cyklistická přilba je samozřejmě povinnou výbavou každého závodníka. Zahájení závodu proběhne formou letmého startu, za startovním vozem. V průběhu závodu se kromě “kochání“ na trati krásnou přírodou CHKO Beskydy můžete občerstvit - pitím (voda + ionťák), ovocem, energetickou tyčinkou a dalšími potravinami na doplnění energie; občerstvovací stanice jsou na na 11. (pouze pití), 24. a 34. kilometru dlouhé trasy, respektive 5. a 15. kilometru krátké trasy.

Na pořádný výkon odpočatí!
Do startu zbývají poslední dny.  Doporučujeme nevymýšlet nevyzkoušené a tělu raději dopřát především fyzickou i psychickou pohodu. A nezapomeňte – před závodem sportovat už jen pro radost! Těšte se na závod!

Po závodě
A je tady slastný cíl – vypnout tachometr, organizátoři sundají čip z kola, doplnit energii a občerstvit se a vychutnávat pocity po závodu s přáteli i soupeři. Tělu je potřeba dopřát relax. Každý závodník obdrží zdarma také svou vlastní fotografii ze závodu!

Dětské závody a další program
V rámci celého dne se můžete těšit na zajímavý doprovodný program. Těšit se můžete na focení dětí s Nikonem na suchu i pod vodou, zdokonalit techniku jízdy na pump tracku, školu bezpečné jízdy Specialized, otestovat si jízdu na segway, proběhne vaření s Etou na téma zdravý životní styl. A po závodě nebude chybět ani autogramiáda Jardy Kulhavého ve stánku Specialized!! Pro děti je připraven dětský závod v 5 kategoriích. Na závěr od 17 hodin grilování a country kapela!

Pokud vás zajímá ještě cokoliv dalšího, rádi a ochotně poradíme – napište nám na valachytour@valachy.cz.  

Těšíme se na vás ve Velkých Karlovicích

Organizační tým VALACHY TOUR