Duatlon odstartuje ostrou přípravu paralyžaře Hetmera

1. 5. 2016 - Reprezentant České republiky v alpském lyžování zrakově postižených sportovců se opět zúčastní VALACHY DUATLONU! Patrik Hetmer i se svým trasérem Miroslavem Máčalou odstartují svou ostrou přípravu na nadcházející zimu ve Velkých Karlovicích, kde již poněkolikáté poměří síly se zdravými sportovci.

"Doteď jsme pouze lehce trénovali, nebyla to žádná divočina. Trénink sice pravidelný, ale žádné koňské dávky. Pár set kiláků na kole, pár desítek kiláků naběhaných a pár doktorů oběhaných. Trošku nás zlobily různé virózky, ale především klouby, které dostanou v zimě vždycky zabrat. Proto se už celkem těšíme na ostrý start přípravy, i když to bude zase bolet.

Valachy duatlon je pro nás ideálním závodem, od kterého se budeme moci odpíchnout. Atmosféra bude jako vždy parádní a pokud vyjde pokus o největší duatlon, bude to super. Bude nám každopádně ctí se zúčastnit. Akce VALACHY TOUR nám hodně přirostly k srdci, i když ne vždy nám kvůli nabitému kalendáři vyjde účast. Bohužel.

Uplynulá sezona pro nás byla velmi náročná, ale také úspěšná. Poprvé jsme dokázali vyjet bednu ve svěťáku – bronz v obřím slalomu v italském Tarvisiu. Také se nám podařilo vyhrát tři závody Evropského poháru, takže jsme spokojeni.

V příští sezoně nás čeká Mistrovství světa, které se v lednu 2017 koná v Tarvisiu. Tam bychom chtěli bojovat o medaile. Snad nám k tomu pomůže i účast na super akcích VALACHY TOUR!

Patrik Hetmer a Miroslav Máčala
Reprezentanti ČR v alpském lyžování zrakově postižených sportovců

https://www.facebook.com/PatrikHetmerAlpskeLyzovani/