Zúčastni se VALACHY TOUR a získej kolo Jardy Kulhavého

27. 4. 2016 - Každý, kdo se zúčastní nejméně jednoho závodu VALACHY TOUR 2016, může získat horské kolo Specialized Epic Comp 29 v hodnotě 80 tisíc korun. Na stejném kole jezdí obhájce olympijského zlata Jaroslav Kulhavý. Svoji šanci za zisk kola navýšíte tím, že se zúčastníte všech závodů VALACHY TOUR.

Horské kolo Specialized Epic Comp 29 v červené barvě věnuje jednomu účastníkovi dlouhodobý partnery VALACHY TOUR prestižní výrobce kol a vybavení na cyklistiku značka SPECIALIZED.

Specialized Epic Comp 29Získat horské kolo, na němž jezdí i účastník BIKE VALACHY a olympijský vítěz v cross counry Jaroslav Kulhavý, bude přitom velmi jednoduché. Do slosování o kolo bude zařazen každý účastník letošního seriálu. Stačí se tady zúčastnit jedné z akcí VALACHY TOUR a už můžete kolo získat.

Pokud se zúčastníte více závodů, bude vaše jméno v osudí vícekrát. Za účast v jednom závod jedna šance, za účast v pěti závodech pětkrát větší šance na zisk atraktivní odměny!

Losování proběhne po závěrečném závodu BĚHEJ VALACHY, tedy 22. října 2016. Podmínkou získání a předání výhry je osobní účast při losování a prokázání totožnosti.

Výherní kolo Specialized Epic Comp 29 můžete poprvé vidět na VALACHY DUATLONU 7. května 2016 - registruj se.

Specialized Epic Comp 29
Proč je cross country kolo rychlé? Je to karbon a všechno digitální nebo je to dokonalá geometrie, tlumení a důraz na detail? Z těchto možností bychom vybrali tu druhou. Proto jsme vyrobili kolo Epic Comp z naší lehké, tuhé a spolehlivé slitiny M5, zatímco geometrie sleduje naší geometrii XC 29 pro výbušný výkon, neobyčejné rychlosti a přesné ovládání. U tlumení jsme zahrnuli naši technologii Brain v zadním tlumiči. Inteligentní systém je schopen rozlišit rozdíl mezi vlivem cyklisty a terénu, proto zůstává tuhý pod šlapáním a pružný na nerovnostech. U osazení najdete směs komponent Shimano & SRAM 2x10, které poskytují široký rozsah rychlostí, spolehlivý výkon a jistotu trvanlivosti několika sezón používání.