Novinky na webu Valachytour

26. 4. 2016 - Vylepšili jsme pro vás web valachytour.cz, tak abyste našli více informací o vašich závodech, více fotek. Nově budete mít i lepší přehled o výsledcích, o svých, o týmových. Každý účastník, jehož fotku pořídí oficiální NIKON fotografové, nově najde tyto fotky postupně ze všech závodů ve svém profilu na www.valachytour.cz.

Vylepšili jsme pro vás web valachytour.cz, tak abyste našli více informací o vašich závodech, více fotek. Nově budete mít i lepší přehled o výsledcích, o svých, o týmových. Každý účastník, jehož fotku pořídí oficiální NIKON fotografové, nově najde tyto fotky postupně ze všech závodů ve svém profilu na www.valachytour.cz.

Nově je na webu upravena registrace do dětských závodů, takže děti se mohou hlásit předem a předem uhradit startovné. Zároveň se jejich výsledky nově počítají a přímo zobrazují na webu. Stejně jako týmové soutěže u dětí.

Nejvíce se na webu valachytour.cz změnily informace v osobním profilu každého závodníka. Nyní tak najdete ve svém profilu výsledky ze všech vašich závodů na VALACHY TOUR, i z minulosti. Fotky ze závodů, které s vámi pořídili fotografování Nikon na jednotlivých závodech VALACHY TOUR.

V celkových výsledcích VALACHY TOUR najdete kromě zmíněných dětských kategorií, také výsledky týmů. Podrobné informace o týmové soutěži najdete v propozicích nebo v článku.

Změnila se i titulní strana, kde pod profilovou fotkou každého závodu najdete více informací o závodu. Kliknout můžete přímo na odkaz na videoreportáž nebo videopozvánku před závodem.