Red Bull a GoGEN míří do VALACHY TOUR

19. 2. 2016 - Začátek sezóny VALACHY TOUR 2016 se blíží a my máme radost, že vám můžeme představit nové partnery celého seriálu. V těchto dnech se jimi staly silné značky Red Bull a GoGEN. Na mediální scéně je to pak nově nejposlouchanější radio na severní Moravě Hitrádio Orion. Rozšíření partnerů zvyšuje kvalitu a atraktivnost VALACHY TOUR pro její účastníky, tedy závodníky.

Pojďme si jednotlivé nové partnery seriálu VALACHY TOUR představit.

„Rudý býk“ v barvách VALACHY TOUR

Všichni známe světoznámého výrobce energetických drinků, který působí na trhu již 27 let a nyní již v 167 zemích světa. Jen pro zajímavost, do této chvíle bylo vypito již nad 50 miliard plechovek s jeho nápoji a jen v roce 2014 to bylo 5,6 miliard.

Společnost Red Bull podporuje veškerá sportovní odvětví a myslí i na ekologický postoj k podnikání. Veškeré obaly, které jsou firmou využívány jsou recyklovatelné a slouží dále.

Pokud Vás společnost Red Bull bude zajímat více, kompletní informace o jejich aktivitách naleznete na www.redbull.com/cz/cs.

Od letošní sezony se tedy Red Bull bude podílet na celé VALACHY TOUR. Dosud to bylo pouze na hlavním závodu triatlonu VALACHY MAN. Red Bull přináší účastníkům VALACHY TOUR:

  • Každý účastník obdrží nápoj Red Bull v rámci startovného
  • Pro nejlepší v rámci celkového hodnocení VALACHY TOUR jsou připraveny zážitkové lety s Flying Bulls (více ZDE)
  • Věcné ceny pro vítěze jednotlivých kategorií a vítěze horských prémií (v závodech, kde horské prémie budou vypsány)

GoGEN –  značka domácí elektroniky

Značka GoGEN působí na trhu již několik let a získala postupem času renomé kvalitního poskytovatele domácí elektroniky všech segmentů tohoto zboží.  Již od svého založení se snaží propojit kvalitu s přijatelnou cenou a díky této strategii si získala pevnou pozici na trhu a širokou oblíbenost zákazníků.

Kompletní nabídku značky a více o ní naleznete na http://www.gogen.cz/.

Do celého seriálu VALACHY TOUR vstupuje GoGEN tímto způsobem:

  • Noční stopa 2016 – velká knoflíková baterie do čelovky pro každého účastníka závodu - více ZDE 
  • Poskytne ceny pro vítěze jednotlivých kategorií po celou sezónu
  • Věnuje ceny do tomboly závodů

Hitrádio Orion - top rádio na Moravě

Hitrádio Orion je regionální, hudební, moderní a zábavné rádio, které sídlí v Ostravě. Hitrádio Orion patří k největším a nejúspěšnějším regionálním rádiím v České republice. Podle posledních výsledků průzkumu Radio Projekt poslouchá Hitrádio Orion více než 350 tisíc posluchačů týdně. 

Hitrádio Orion můžete naladit v Moravskoslezském, Olomouckém a Zlínském kraji - více informací zde.