Novinkou VALACHY TOUR 2016 je hodnocení týmů

15. 2. 2016 - Startuje nový ročník výjimečného seriálu pěti různých závodů VALACHY TOUR 2016. Pro účastníky jsme připravili několik zajímavých novinek. Jednou z nich je bodování týmů a jejich vyhodnocení na závěr celé VALACHY TOUR. Zároveň se od druhého závodu změní registrace do dětských závodů.

BODOVÁNÍ TÝMŮ

Aktivní účastníci VALACHY TOUR 2016 mají možnost se zapojit do soutěže týmů. Stačí dát dohromady nejméně pětičlenný tým a zúčastnit se soutěže týmů.

Cílem soutěže týmů je vyhodnocovat výsledky klubů, oddílů nebo zájmových skupin. A to jak u dospělých, tak i u dětí. Pokud má účastník VALACHY TOUR vyplněnou položku tým, počítají se jeho body získané v závodě do týmu.

Sčítat se budou body pěti nejlépe umístěných členů týmů bez rozdílu pohlaví či věku ve všech pěti závodech VALACHY TOUR. Po každém závodu bude zafixován počet bodů daného týmu. Pokud účastník změní tým během roku, tak si nemůže odnést body z minulého závodu do nového týmu. V dalším závodu bude přinášet body už novému týmu. Samostatně budeme vyhodnocovat týmy dospělých a týmy dětí.

Na závěr VALACHY TOUR 2016 bude vyhlášeno vždy pět nejlepších týmů, které budou odměněny sportovním vybavením.

REGISTRACE DĚTÍ

Další novinkou je změna systému registrování dětí do VALACHY TOUR. Stejně jako dospělí budou mít i děti svůj stálý účet v celém seriálu. Tento způsob registrace bude spuštěn na začátku března.

S tím souvisí i změna startovného do dětských závodů, které je nově symbolických 50 korun při registraci a platbě předem.

Díky tomu budou mít dětské závody zachovanou výbornou úroveň. Každé dítě dostane svoje startovního číslo, čas v závodu bude změřen čipem, výsledek bude započítán do celkového hodnocení seriálu, každé dítě dostane v cíli perníkovou medaili. Pro všechny děti bude připravováno i občerstvení, možnost setkat se se zajímavými sportovními osobnostmi. Pro nejlepší děti budou opět připraveny atraktivní ceny a diplomy.

Nově jsme i pro děti vytvořily soutěž týmů. Vyhlášení výsledků bodování týmů proběhne po skončení letošního ročníku VALACHY TOUR. 

Výsledky dětí z NOČNÍ STOPY VALACHY, do které probíhá registrace jako minulý rok, budou samozřejmě započítány do celkového pořadí a ovlivní i výsledky týmů.

Organizační tým VALACHY TOUR