Celoroční startovné na VALACHY TOUR? Máme pro vás i další tipy na dárky!

8. 12. 2015 - Chcete potěšit - nebo SE NECHAT potěšit - milým "sportovním" vánočním dárkem? Co třeba celoroční startovné na VALACHY TOUR? A nejen to.

Nechejte se inspirovat i dalšími tipy na "sportovní" vánoční dárky od Resortu Valachy, který je pořadatelem VALACHY TOUR. Je z čeho vybírat.

Dárkové poukazy jsou vystavovány v elegantním provedení a zasílány poštou (od hodnoty 500 Kč zaslání zdarma). Více se dočtete ZDE.

Startovné VALACHY TOUR

  • Cenově zvýhodněné startovné na pět závodů seriálu VALACHY TOUR, které se odehrávají v krásné přírodě kolem Velkých Karlovic. Celoroční startovné stojí 1 700 Kč, zaplatíte tak 4 startovné z 5 a ještě můžete mít startovní číslo dle vlastního výběru. OBJEDNÁVKY ZDE

Běžecká škola Miloše Škorpila

  • Profesionální běžecká příprava pod vedením známého ultramaratonce a trenéra Miloše Škorpila je opět tu - v  termínu 14. - 17. 4. 2016. Omezený počet míst! Ubytování ve Spa hotelu Lanterna, od 7 490 Kč/osoba. Zahrnuje i snídani, večeři a neomezený vstup do relaxačních center L-Spa a Wellness Horal. VÍCE

Škola běžeckého lyžování

  • NOVINKA - kemp pro začátečníky i pokročilé s Cyklotrenink.com v termínu 28. - 31. 1. 2016 a ubytováním v hotelu Galik. Cena: od 4 990 Kč/osoba VÍCE

Skipas do sedmi areálů Beskyd

  • Společný skipas Skiregionu Valašsko platí v areálech Kohútka, Razula, Bílá, Kyčerka, Machůzky, Jezerné a Karolinka. Vhodným dárkem mohou být skipasy „6 dnů ze sezóny“ nebo „12 dnů ze sezóny“.

Projížďka na segway

  • Poznávejte Beskydy jinak. Vyrazte na vyjížďku na segwayi z půjčovny u hotelu Horal. Vyjížďky se konají v doprovodu instruktora, který vám nejen pomůže dobře zvládnout segway, ale také vás provede některou z vytipovaných tras v okolí hotelu Horal. Více o segwayích na Horalu..

A protože sportovní aktivity je potřeba doplňovat i relaxací, tak alespoň jeden tip na toto téma:

Wellness den pro zdraví

  • Celodenní pobyt ve Wellness Horal s masáží dle výběru a obědovým menu. Ideální kompromis mezi „pouhou" masáží a vícedenní dovolenou. Nejprodávanější dárkový poukaz Resortu Valachy.

Více o dárkových poukazech a možnosti objednání se dočtete ZDE.