Nestihli jste se registrovat, ale máte zájem závodit?

6. 8. 2015 - Nestihli jste se včas registrovat do VALACHY MANa, ale rádi byste se do závodu zapojili? Ještě není vše ztraceno.

Startovní listina dospělých je sice již naplněná, ale na místě bude ještě registrace dodatečně možná - ovšem pouze v případě, že již přihlášený závodník nedorazí ve stanoveném čase k registraci.

Pokud zbydou po ukončení prezence nevyzvednutá startovní čísla již přihlášených závodníků, budou tato čísla následně uvolněna do dodatečné registrace a to v okamžiku ukončení prezence, tedy ve 13:30 hodin.

Pokud tedy máte opravdu vážný zájem o účast ve VALACHY MANovi a jste srozumění s tím, že to může (ale také nemusí) klapnout, přijďte se informovat ke stánku s registrací.

Aby přerozdělení uvolněných startovních čísel proběhlo bez problémů a spravedlivě, bude od 9 hodin v registraci připravena listina, do které se mohou zájemci zapsat. Startovní čísla pak budou rozdána dle pořadí, v němž se zájemci zapíšou.

--------------------------

Informace k dodatečné registraci dětí

Kapacita dětských závodů je také naplněna. Pokud si některý dětský závodník nevyzvedne startovní číslo během prezence, bude dodatečně rozděleno po ukončení dětské registrace po 9:45 hod.