Informace pro účastníky triatlonu VALACHY MAN 2015

5. 8. 2015 - Už jen hodiny nás dělí od startu největšího triatlonu v České republiky VALACHY MAN. V pátek 7.8. se u přírodního jezera v Novém Hrozenkově sejde 250 dětí a 620 dospělých triatlonistů. V článku najdete informace, které vám pomohou si VALACHY MAN 2015 užít co nejlépe.

Předpověď počasí slibuje na pátek velmi vysoké teploty na úrovni 35°. Doporučujeme, abyste tomuto velmi horkému počasí přizpůsobili přípravu i samotný závod. Dostatečně pijte, doplňujte minerály a vitamíny, nepřeceňujte svoji výkonnost, používejte pokrývku hlavy. Na trati dlouhé cyklistické tratě vás čeká občerstvovačka, další je v cíli cyklistické části, na běžecké části jsou pro obě tratě dvě občerstvovací stanice a také v cíli.

Vyvarujte se stresovým situacím. Přijeďte do Nového Hrozenkova včas, ať už jedete s dětmi na dětské závody nebo startujete odpoledne v hlavním závodu. Díky tomu se v klidu zaregistrujete, potěšíte se třeba dárky od Red Bull a dalších partnerů. Na stánku Klimatex si vyzvednete speciální kompresní návleky a potítka, dáte si něco na pití, půjčíte si rezervované hodinky TomTom, zajdete si pro kolo Specialized, pokud je máte rezervované nebo si zajdete na masáž. Prostě se připravíte se na triatlon.

Je dobré si nyní prohlédnout startovní listinu a najít si svoje startovní číslo. U dětí tvoří číslo i označení věkové kategorie.

Registrace dětí začíná v 8.30 hodin a končí v 9:45 hodin. Start dětských závodů je v 11 hodin. Startuje se po kategoriích hromadně.

Registrace dospělých je od 11 hodin do 13:30 hodin. Start triatlonu VALACHY MAN je ve 14 hodin. Do té doby musí být všechna kola pro krátkou trať. První štafety startují v 15:13, první triatlonista na dlouhou trasu vyrazí v 15:22. Depo kol pro dlouhou trať se uzavírá v 15 hodin. Top 15 triatlonistů půjde na trať v 17 hodin.

Nezapomeňte se usmívat na startu, kde vás vyfotí profíci z Nikonu a fotku si budete moci po závodu vyzvednout ve stánku Nikon.

V cíli na každého z vás čeká jedinečná památka - originální skleněná medaile od místního skláře Pavla Horáka.

Slavnostní vyhlášení vítězů bude kolem 19. hodiny. Součástí bude i vyhodnocení horské prémie TomTom. A čeká vás i tombola startovních čísel o celkem 40 atraktivních cen od partnerů VALACHY TOUR.

Zveme vás na Afterparty VALACHY MAN, která začíná hned po vyhlášení. Těšit se můžete na živá vystoupení a skvělou zábavu. Zpříjemňovat vám ji bude i parádní Kabát revival ze Vsetína Waťák.

Těšíme se na viděnou v pátek 7.8. na triatlonu VALACHY MAN.