Hostem BIKE VALACHY bude hokejista Jiří Hudler!

17. 6. 2015 - Dosáhl na mety nejvyšší. Získal zlato i stříbro v nejvyšší české soutěži, vybojoval bronz na mistrovství světa a v ruce potěžkal také slavný Stanleyův pohár – sen každého hokejisty. 31letý útočník Jiří Hudler nyní odpočívá po náročné sezóně na Valašsku a těší se na druhý červencový víkend, kdy bude speciálním hostem závodu BIKE VALACHY!

I přes to, že se narodil v Olomouci, mnozí si jej spojují s malebným městečkem Vsetín. Jirka Hudler totiž na Valašsku hokejově vyrostl a odstartoval tu svou hvězdnou kariéru, která ho postupně zavedla až do nejlepší hokejové soutěže na světě – NHL. Sedm sezón odehrál v týmu Detroitu Red Wings, se kterým získal v sezóně 2007/2008 již zmiňovaný Stanleyův pohár. Angažmá si ale vyzkoušel i v několika českých (např. Vsetín, Třinec a Olomouc) a ruských týmech (Kazaň, Dynamo Moskva).

Aktuálně obléká Jiří Hudler již třetím rokem dres Calgary Flames a v uplynulé sezóně byl jeho hlavním tahounem - podařilo se mu nastřílet 31 gólů a na dalších 45 přihrál. Stal se tak 8. nejproduktivnějším hráčem celé zámořské soutěže! Jeho prozatím životní sezóna mu vynesla také nominaci v anketě o Zlatou hokejku 2015, ve které se každoročně oceňují nejlepší čeští hokejisté roku. A následovala též nominace na Lady Byng Trophy. Ocenění, které se každoročně v NHL uděluje za gentlemanské chování v kombinaci s hokejovým uměním.

Část z letní přestávky před další náročnou sezónou tráví Jirka Hudler ve Velkých Karlovicích v chaloupkách U Pařízků. Ostatně na Valašsko jezdí mezi sezónami často. Kromě kýženého odpočinku s čerstvě narozenou dcerkou si zde užívá především krásnou přírodu, která ho vybízí k nespočtu výletů na kole.

Nezapomíná však přitom ani na pořádný trénink před další sezónou. Vítaným zpestřením tak pro něj bude závod Bike Valachy, na který se Jirka již velmi těší. Neváhejte a přijďte se 11. 7. potkat na dalším závodě VALACHY TOUR s jedním z nejlepších českých hokejistů současnosti!