Nechte si sestavit tréninkový plán před BIKE VALACHY

12. 6. 2015 - Organizátoři VALACHY TOUR navázali spolupráci s odborníky z CykloTrenink.com. První společnou akcí byla vyjížďka po stopách BIKE VALACHY. Nyní trenéři z CykloTrenink.com nabízí sestavení plánu přípravy před BIKE VALACHY jednomu z vás.

Vyhlašujeme touto cestou soutěž o tréninkovou přípravu a poradenství před BIKE VALACHY. Trenéři z CykloTrenink.com sestaví přihlášenému účastníkovi BIKE VALACHY plán před závodem přímo "na tělo".

"Poradíme, jak vyladit formu před závodem. V den závodu se o něj postaráme a pomůžeme s příparvou. Následně vyhodnotíme jeho výkon v závodě podle dat sporttesteru a jeho pocitů," popisuje nabídku Ondřej Kobliha z CykloTrenink.com.

Napište nám na mailovou adresu valachytour@valachy.cz dopis a řekněte, proč právě vy stojíte o tuto službu! E-mail pošlete do 21. června 2015.

Přípravu tréninkových plánů přes internet nabízí CykloTrenink.com už 12 let. Hlavním představitelem je dlouholetý lékař českých profesionálních cyklistů Karel Martinek. Jeho svěřencem je například Jan Škarnitzl či Tereza Huříková. Do trenérského týmu patří třeba i Tomáš Konečný, vítěz etapy na VUELTĚ 2001 a účastník Tour de France. Více najdete na cyklotrenink.com.