Tip na 7. 6.: projeďte si trasu BIKE VALACHY s trenérem Ondrou Koblihou

5. 6. 2015 - Závod BIKE VALACHY se blíží mílovými kroky. Využijte jedinečnou možnost projet si "nanečisto" delší trasu, poznat její nástrahy a poradit se s profesionálním trenérem.

V rámci seriálu VALACHY TOUR jsme nově navázali spolupráci s profesionálním trenérem Ondřejem Koblihou z www.cyklotrenink.com, který se zabývá poradenstvím a plánováním cyklistických tréninků a navíc zná velmi dobře terény okolo Velkých Karlovic.

V rámci přípravy na BIKE VALACHY vás zveme na první

SPOLEČNOU TRÉNINKOVOU PROJÍŽĎKU S ONDROU KOBLIHOU

  • Kdy: neděle 7. června v 11:00
  • Kde: sraz v 10:45 u prodejny potravin COOP (před odbočkou k hotelu Galik)

Pod vedením Ondřeje Koblihy si projedete větší část závodní trasy s terénními pasážemi v délce 40 km z celkových 45 km. Časový odhad vyjížďky je cca 3 hodin.y

Pojede se pohodovým tempem, což jistě uvítají cyklisté, kteří se chtějí "vyšlápnout" po Karlovském Pepimaratonu či jiném sobotním závodu.

Účast na vyjížďce je bezplatná.  Počet účastníků není omezen.

Náš tip: Vezměte do Velkých Karlovic celou rodinu. Než se vrátíte z projížďky, děti se mohou pobavit na Pohádkové cestě lesem, která se koná právě v neděli 7. června u hotelu Galik.

POZOR: Z důvodu konání Pohádkového lesa není možný příjezd autem k hotelu Galik, k parkování využijte parkoviště u dětského parku Razulák.