Podívejte se na průběžné výsledky Dětské VALACHY TOUR

29. 5. 2015 - Také děti mají letos svoji VALACHY TOUR. Nyní máte možnost podívat se na průběžné výsledky po prvních dvou závodech. Výsledky dětí jsou rozděleny podle věkových kategorií a na chlapce a dívky.

Dětská VALACHY TOURKaždý závod je vyhodnocen podle jednotlivých věkových kategorií a podle pořadí se dětem přidělují body do celkového hodnocení seriálu. Propozice Dětské VALACHY TOUR 2015.

První závodník v cíli získává maximum vypsaných bodů, na 2. - 15. místě se připisuje vždy o 2% méně z maxima vypsaných bodů, na 16. až posledním místě získávají děti vždy o bod méně než předchozí.

Maxima v jednotlivých závodech jsou 1000 bodů, kromě triatlonu, kde je maximem 1500 bodů.

Do celkového hodnocení se stejně jako u dospělých počítají nejlepší 4 bodové výsledky z 5 závodů (nejhorší výsledek = nejnižší bodový zisk v sezoně se škrtá).

Na prvních místech ve svých věkových kategoriích nyní najdete tato jména: Jiří Lysáček, Adélka Habáňová,Ema Hrubá, Pepa Orsák, Amálka Komínová, Tobiáš Orság, Barbora Kvášová, Petr Hurta, Nela Fiurášková, Tomáš Pustka, Anička Bajzíková, Kryštof Blaník, Andrea Orsáková, Jan Kváš a Lucie Holíková.

Získat další závodnické zkušenosti a body do celkového pořadí mohou už 11. července na BIKE VALACHY. Děti mohou rodiče přihlašovat ZDE.

Průběžné výsledky Dětské VALACHY TOUR po duatlonu najdete zde.