Zapojte se do VALACHY TOUR

4. 4. 2013 - Buďte u vzniku nové sportovní tradice! Ve Velkých Karlovicích na Vsetínsku se letos uskuteční první ročník VALACHY TOUR – seriálu závodů organizovaných na profesionální úrovni pro sportovce každého věku i kondice. Zpestřením bude možnost poměřit své síly s řadou známých profesionálních sportovců, kteří se aktivně zúčastní všech závodů. 

„Závodní trasy jsou svou délkou i profilem koncipovány tak, aby náročností uspokojily jak zdatné závodníky, tak i rekreační sportovce, kteří vyhledávají výzvy. Pro závodníky budou připraveny hodnotné ceny, a to jak v jednotlivých závodech, tak pro vyhodnocení celé série závodů, která bude bodově propojená. Mezi cenami nebudou mj. chybět pobyty ve wellness hotelech Lanterna a Horal v Resortu Valachy Velké Karlovice a také zajímavé finanční odměny,“ uvedl hlavní organizátor VALACHY TOUR Jan Marcaník.

První závod – VALACHY DUATLON - se koná již v neděli 28. dubna. V dalších měsících se uskuteční ještě maraton horských kol BIKE VALACHY (13. 7.), běžecký závod BĚHEJ VALACHY (26. 10.) a populární minitriatlon VALACHY MAN (9. 8.)., kterého se letos, stejně jako v loňském roce, zúčastní také běžec na lyžích Lukáš Bauer.

K účasti v jednotlivých závodech se můžete přihlásit na www.valachytour.cz. K ubytování na jednotlivých závodech je možné využít hotely Lanterna, Horal a Galik v Resortu Valachy s dvěma relaxačními centry, vynikající krajovou kuchyní a množstvím dalších služeb pro aktivní i relaxační dovolenou uprostřed krásné přírody CHKO Beskydy.

VALACHY TOUR nabídne celkovou dotaci na prize money ve výši 85 tisíc korun a celou řádu velmi atraktivních cen od sponzorů: CETELEM, RESORT VALACHY, kola SPECIALIZED v hodnotě 240 tisíc korun, profesionální fotoaparáty NIKON, navigační přístroje a outdoorové hodinky s GPS značky TomTom, EURONICS – elektro z vaší ulice, sportovní výživu NUTREND, top elektroniku značky SONY a speciální sportovní oblečení australské značky ZOOT.