VALACHY TOUR hrdým partnerem kampaně Česko sportuje

10. 2. 2015 - Seriál VALACHY TOUR se od roku 2015 stal partnerem dlouhodobé¨kampaně Českého olympijského výboru „Česko sportuje“, jejímž cílem je motivovat dospělé i děti ke sportovní aktivitě.

Projekt „Česko sportuje“ na podporu zdravého životního stylu v České republice zahrnuje osvětovou kampaň, vlastní sportovní aktivity Českého olympijského výboru a spolupráci s existujícími sportovními podniky. Mezi ně byl nově vybrán i seriál VALACHY TOUR.

Do kampaně jsou vybírány akce představující nejen příležitost k pohybu, ale i společenskou událost, kam se dá vyrazit s přáteli nebo s celou rodinou. Jsou do ní zahrnuty akce s tradicí i nové události se zajímavou koncepcí, podmínkou je kvalitní organizace a nadregionální dosah.

"Velmi nás těší, že za krátkou dobu existence si VALACHY TOUR získala pověst kvalitního podniku, který všechny tyto nároky Českého olympijského výboru splňuje. Partnerství v projektu si velmi ceníme a je to pro nás závazek,“ uvedl prezident VALACHY TOUR Vladimír Sušil.

Projekt „Česko sportuje“ vznikl za podpory Mezinárodního olympijského výboru, Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, Ministerstva zdravotnictví, České televize a dalších partnerů.