Sníh padá, stopy upraveny, registrace na NOČNÍ STOPU otevřená!

28. 1. 2015 - Počasí nám konečně začalo dělat radost a ve Velkých Karlovicích je zase bílo, jak se v zimě sluší a patří! Přírodního sněhu sice není mnoho – aktuálně leží v údolí cca 20-25 cm – ale stačí to, aby se dalo pohodlně trénovat na běžkách.

Běžecké stopy jsou vesměs upravené – aktuální stav naleznete na stránkách obce: http://velkekarlovice.cz/bezecke-trasy. Dnes, tedy ve středu, byla většina tras upravena skútrem. Předpověď počasí pro následující dny je také příznivá a pozvolna by mělo přisněžovat. Renomovaný meteorologický server yr.no předvídá následující dny optimisticky:


Především víkend by měl být výstavní – teploty těsně pod borem mrazu doplněné o příjemné sluníčko! Neváhejte s návštěvou a přijeďte o víkendu potrénovat! Na běžky nebo třeba klidně i na sjezdky či snowboard do Ski areálu Razula, který aktuálně nabízí ideální podmínky.


ONLINE REGISTRACE OTEVŘENA

Přesně měsíc před startem prvního závodu ze série VALACHY TOUR 2015 otevíráme online registraci! Od dnešního dne se tedy můžete přihlašovat nejen na NOČNÍ STOPU VALACHY, ale i na všechny další závody letošního roku.

Vzhledem k večernímu startu závodu, nutnosti využít čelovku i intervalovému systému startu závodníků bude NOČNÍ STOPA hodně netradiční závod. Ale právě to jsou také důvody, proč je tento závod jedinečný! Proto věříme, že si ho nenecháte ujít i pokud běžky nejsou Vaším nejoblíbenějším sportovním náčiním!

Pro kvalitní předzávodní přípravu jsou na webu aktualizované propozice včetně mapy tratě.