Ideální podmínky pro trénink na NOČNÍ STOPU!

6. 1. 2015 - Konečně!! Díky sněhové nadílce hlásí Velké Karlovice výborné podmínky pro běžkaře a tedy i ideální příležitost k tréninku na NOČNÍ STOPU VALACHY!

Obecní rolba už pilně upravuje stopy v údolí, aktuálně se dá projet celý 25 km okruh Karlovské padesátky se startem „U Pepiša“, přes Machůzky a kolem Galiku až pod Horal a údolím zpět. Po stejných tratích (ač v jiném směru a s jiným místem startu a cíle) vede i trasa NOČNÍ STOPY VALACHY, takže můžete pilně trénovat přímo na trati! 

Ideální místo ke startu či občerstvení přímo na upravených trasách jsou hotely Galik a Horal, které na této trase míjíte. Aktuální stav upravenosti tras naleznete na obecním webu zde.

Přijedte potrénovat na NOČNÍ STOPU VALACHY! Nyní navíc možnost využití last minute ceny na ubytování v hotelech Lanterna a Galik:

last minute na Galiku platí pro celý leden – podrobnější informace naleznete zde: http://www.valachy.cz/aktuality/last-minute-galik-leden-2015.aspx,
last minute na Lanterně pak do 16.1. a podrobnější informace hledejte zde: http://www.lanterna.cz/zvyhodnene-pobyty/zp_780/last-minute-lanterna.aspx

Budeme se na Vás těšit ve Velkých Karlovicích!