Běžecká škola Miloše Škorpila ve Velkých Karlovicích nabízí poslední volná místa

13. 4. 2015 - Umíte správně běhat? Ať už začínáte, nebo již o běhu něco víte, nikdy není od věci nechat si poradit od odborníka. Zúčastněte se Běžecké školy Miloše Škorpila ve Velkých Karlovicích a dejte svým výkonům novou dimenzi.

K dispozici jsou poslední volná místa!

Miloš Škorpil je ultramaratonec, propagátor a trenér běhu, zakladatel Běžecké školy. Ale především je obrovskou běžeckou osobností a uznávaným guru napříč běžeckou obcí! Proto jsme rádi, že vám můžeme nabídnout čtyřdenní pobyt s Milošem Škorpilem, který je mimo jiné ideální přípravou i na závody VALACHY TOUR.

Soustředění je určeno jak začátečníkům, kteří se chtějí při svých prvních běžeckých krůčcích vyvarovat základních chyb, tak pokročilým, kteří si chtějí rozšířit běžecké obzory a zapracovat na rozvoji vytrvalosti i při tvorbě tréninkových plánů a optimalizaci běžecké techniky.

Další (tentokrát výživovou) lektorkou vedle Miloše Škorpila bude i jeho žena Dana, která se zaměřuje na výživové poradenství.

Součástí soustředění bude i poznávání valašských kotárů a místních pamětihodností. Můžete se tak těšit třeba na výlety k okolním rozhlednám a dalším více či méně známým lákadlům kraje.

Díky ubytování s kvalitním zázemím Spa hotelu Lanterna se můžete těšit i na kvalitní relaxaci s bezplatným vstupem do dvou relaxačních center. 

Běžecká škola Miloše Škorpila

  • Kdy: 23. - 26. 4. 2015 (čtvrtek-neděle)
  • Kde: Spa hotel Lanterna
  • Cena: 6 900 Kč / osoba

Cena zahrnuje: ubytování se snídaní, večeří a neomezeným vstupem do L-Spa a do Wellness Horal v blízkém hotelu Horal, běžecký program po celou dobu trvání pobytu, večerní programy – přednášky, prezentace.

Minimální počet účastníků je 10 a maximální 25 osob. V současné chvíli jsou k dispozici poslední dva dvoulůžkové pokoje.

Kontakt pro rezervace: tel. 571 477 337 nebo rezervace@valachy.cz.