Foto z VALACHY MANa od Nikonu

13. 8. 2014 - Závod VALACHY MAN je tradičně zlatým hřebem seriálu VALACHY TOUR, proto jsme se rozhodli připravit ve spolupráci s Nikonem něco speciálního…

Jednak si můžete prohlédnout klasickou reportážní fotogalerii (cca 250 fotek) ze závodu – pod odkazem zde. Označení klasická by snad mohlo evokovat, že jsou ty fotky tak trochu nuda, ale to ani náhodou! Jsou fakt super a my tímto Nikonu děkujeme! ;-)

Specialitkou připravenou pro VALACHY MAN však je, že mimo reportážní foto nasadil Nikon hned několik dalších fotografů, kteří Vás - závodníky fotili, kde to šlo. Na startu před plaváním, na kole i při běhu! Pomocí speciální technologie zpracování dojde k roztřídění fotek dle startovních čísel a každý z Vás by měl nějaké to „osobní“ závodní foto dostat přímo do Vašeho uživatelského profilu na webu www.valachytour.cz! Najdete ho (kromě dalších „dárků“ v podobě elektronického diplomu či slevového kupónu na zvýhodněný nákup zboží Nikon) nejpozději zítra dopoledne na Vašem uživatelském účtu!

Jestli se Vám tahle vychytávka bude líbit, budeme moc rádi, jestli své fotky nasdílíte na sociálních sítích (Facebook, Google+, Twitter, Instagram) s komentářem, který bude obsahovat hashtag (speciální měřící znak) #valachyman. Podle reakcí, které si právě pomocí měřícího kódu zhodnotíme, se pak rozhodneme, jestli podobnou službu aplikovat i na další závody seriálu VALACHY TOUR!

Tak do toho... ;-)