Proč se zúčastnit VALACHY MANA (NOVINKY ročníku 2014)

6. 8. 2014 - Přidáváme několik důvodů, proč se letos zúčastnit terénního triatlonu VALACHY MAN, ať jste profesionální sportovec nebo začínající „hobík“! Všechno pěkně pohromadě, včetně novinek letošního roku!


Závod na profesionální úrovni
Závod zajišťuje tým pořadatelů, dobrovolných hasičů i záchranářů. Závodníci různého věku a kondice mají všichni stejné podmínky, každý obdrží čip, přidělené startovní číslo (včas přihlášení se svým jménem!), místo v depu… a pak se jen „poprat“ s kvalitně značenou tratí (krátkou nebo dlouhou)…

Sportovní tričko Klimatex, medaile a diplom a pro každého
Novinkou letošního závodu je unikátní medaile VALACHY MAN pro každého účastníka, který dokončí závod! Medaile pro štafetu převezme “finisher“. Každý účastník dětských závodů obdrží perníkovou medaili.

Každý závodník bude mít k dispozici on-line diplom na svém profilu (děti obdrží diplom přímo po závodě).

Všichni dospělí účastníci obdrží ve startovní tašce jedinečné sportovní tričko Klimatex v designu VALACHY MAN! A čeká vás mnohem více…

Atmosféra
Bezvadnou atmosféru zajišťuje doprovod závodníků, sportovní fanoušci i návštěvníci Balatonu… Napjatou atmosféru očekáváme také u závodu dětí. Moderování celé akce zpestří ostřílený komentátor České Televize - Standa Bartůšek!


Fotky Nikon
Všechny startující v individuálních závodech zvěční profesionálové od Nikonu. Tyto fotky (cca 3 ks) budou po závodě ZDARMA k vyzvednutí v uživatelském profilu každého registrovaného závodníka na webu www.valachytour.cz. Doporučujeme pečlivě umístit startovní číslo na viditelné místo! Všichni fanoušci se mohou nechat vyfotit přímo na stánku Nikon a fotografii obdrží na počkání.


Trať
Plavání proběhne tradičně na krásné vodní nádrži Na Stanoch („Balaton“). Horská prémie GoPro - Cyklistická část začíná průjezdem speciálního dřevěného mostu a delší trasa vede stoupáním až k horské prémií GoPro, v níž bude odměněn 5., 44. a 99. závodník v pořadí sportovní kamerou GoPro (netýká se štafet). Krásné výhledy a pasáže jsou korunovány průjezdem po hrázi přehrady Stanovnice. Běžecká část vede po Cyklostezce Bečva a po „otočce „ následuje ostrý výběh „kolem býka“, seběh přes brod a návrat do arény. Novinkou letošního roku je přeběh přes přemostění cesty v běžecké části trati (tam i zpět). Mapy zde.

Atraktivní ceny
Seznam cen zveřejníme.

Česko-slovenská party a ohňostroj
Po skončení závodu zábava nekončí! V krásném prostředí „Balatonu“ se uskuteční  Česko-slovenská party s DJ a bude možné probrat zážitky ze závodu se soupeři či kolegy. Vstup na party je zdarma!  Den v Novém Hrozenkově vyvrcholí ohňostrojem (cca 22:00).


Tombola v hodnotě 20000 Kč! (více přímo v dění závodu!)
Vyhlášení proběhne ihned po vyhlášení výsledků závodu, tedy v cca 18:30.

Dětské závody s Nikonem
Děti si mohou vyzkoušet triatlonové závody na vlastní „triko“. Startovné je zdarma. Závod je vypsán jako Mistrovství Zlínského kraje v dětském triatlonu a koná se pod záštitou České triatlonové asociace.

Kromě medailí a diplomů čeká na malé sportovce 10 atraktivních fotoaparátů od Nikonu a dárky od partnerů Klimatex a Reborn!

Registrace do závodu VALACHY MAN je nyní možná již jen v místě závodu! Počet míst je velmi omezený!