Na dlouhé trati VALACHY MAN vyhlášena horská prémie GoPro!

29. 7. 2014 - Závodníci na dlouhé trati VALACHY MAN se budou moci poprat nejen o medaile, ceny od partnerů a prize money, ale také o jednu speciální odměnu: horskou prémii, tentokrát v režii GoPro!

Kopec Bařina, na který se musí vyškrábat všichni soutěžící na dlouhé trase VALACHY MANa, si právem zaslouží speciální odměnu, která vás popožene k rychlejšímu zdolání této obtížné části tratě. Po loňské vydařené premiéře i letos zařazujeme k zatraktivnění závodu horskou prémii, tentokrát v režii GoPro.Odměněni budou závodníci, kteří dokončí výstup na Horskou prémii GoPro na 5., 44. a 99. místě celkového hodnocení – odměněni budou špičkovou sportovní kamerou GoPro!

Hodnocený úsek je dlouhý 4 km a obnáší táhlé, v závěru čím dál strmější stoupání. Rychlé video s průletem trati, natočené právě na kameru GoPro, naleznete zde:

Prémie je určena pouze pro závodníky-jednotlivce, nikoli pro štafety. Jednotlivci totiž budou mít již za sebou plavání, jejich podmínky pro sportovní výkon by tedy nebyly srovnatelné se závodníky ve štafetě.