Horská prémie TomTom při BIKE VALACHY

11. 7. 2014 - Na BIKE VALACHY je pro závodníky vyhlášená také Horská prémie TomTom. Stačí být na správném místě ve správný čas! Na nejvyšším bodě trasy A (45 km) – nedaleko vrcholu Vysoké, nejvyššího bodu Vsetínských Beskyd. Tento bod se nachází na cca 23. kilometru trati, tedy zhruba v polovině závodu. 

Ocenění závodníka na horské prémii: 

  • 50. místo = hlavní výhra - sportovní GPS hodinkyTomTom Runner

Hodinky TomTom si budete moci objednat přímo ve stánku TomTom se speciální slevou 10% prostřednictvím www.euronics.cz!

TOMTOM MULTISPORT
Udržte si motivaci a dosáhněte svých tréninkových cílů se GPS hodinkami TomTom Multi-Sport. Získejte jednoduchý přístup k informacím, které potřebujete, abyste mohli sledovat svůj pokrok a zvýšili svůj výkon. Synchronizace, analýza a sdílení vašich statistik na oblíbených webových stránkách a v aplikacích zaměřených na sport.

VÍCE 

TOMTOM RUNNER

Udržte si motivaci a dosáhněte svých běžeckých cílů se GPS hodinkami TomTom Runner. Získejte jednoduchý přístup k informacím, které potřebujete, abyste mohli sledovat svůj pokrok a zvýšili svůj výkon. Synchronizace, analýza a sdílení vašich statistik na oblíbených webových stránkách a v aplikacích zaměřených na sport.

VÍCE

TOMTOM RUNNER CARDIO a TOMTOM MULTI-SPORT CARDIO

Modely Runner a Multi-Sport s již integrovaným monitorem srdečního tepu – není již potřeba používat hrudní pás. Integrovaný monitor srdečního tepu přesně měří váš srdeční tep pomocí senzoru, který monitoruje změny krevního průtoku na vašem zápěstí. Měření probíhá prosvětlením pokožky a detekcí změny odrazů světla.


TomTom patří také mezi přední výrobce automobilových navigací. Více najdete na www.tomtom.cz