Letní tip: spojte účast BIKE VALACHY s dovolenou

21. 6. 2014 - Prázdninové dny přímo vybízejí k tomu, spojit účast na BIKE VALACHY s prodlouženým víkendem nebo třeba i vícedenní dovolenou na Valašsku. Vřele doporučujeme všem milovníkům aktivního odpočinku a relaxace.

Okolí Velkých Karlovic je protkáno spoustou cyklistických tratí různé náročnosti, kde můžete před BIKE VALACHY potrénovat - nebo je využít k "vyjetí" po závodu.

A to není vše, co sportovce rozhodně potěší. Vybírat můžete i z mnoha turistických tras (novinkou jsou navíc turistické okruhy Resortu Valachy, značené v terénu, které jsou vhodné i pro terénní běžce či příznivce nordic walking). V Resortu Valachy můžete využít například i golfové hřiště, půjčovnu segway a elektrokol, tenisový kurt či fitness centrum.

Ovšem ani děti nepřijdou zkrátka. Využijte některou z mnoha aktivit, díky nimž získal Resort Valachy certifikát Family Friendly, a nezapomeňte navštívit hit léta 2014 - nový dětský park Razulák.

Resort Valachy, který je pořadatelem VALACHY TOUR, pak skýtá ideální zázemí pro relax po sportovním výkonu. Ve Spa hotelu Lanterna a wellness hotelu Horal na vás čekají moderní relaxační centra s bazény, saunovým světem a bohatou nabídkou masáží.

Náš tip: uvolněte svaly při saunových rituálech v relaxačním centru Wellness Horalv relaxačním centru Wellness Horal v hotelu Horal. Je přístupné nejen ubytovaným hostům, ale i jednodenním návštěvníkům. Pokud tedy nemůžete zůstat déle, určitě se hodí zajít sem alespoň na pár hodin. Nebo využít celodenní pobyt s masáží a tříchodovým menu - Spa day v hotelu Lanterna.

Resort Valachy nabízí ubytování:
- ve Spa hotelu Lanterna**** (cca 200 m od místa závodu)
- ve Wellness hotelu Horal***+ (cca 3,5 km od místa závodu - dojezd na kole po cyklostezce Bečva)
- hotel Galik** (cca 300 m od místa závodu)

Více informací o ubytování v Beskydech najdete zde.

Náš tip: zvýhodněný pobyt Letní dovolená v Beskydech s ubytováním dětí do 12 let zdarma.