Rezervujte si bezplatné testování sportovních hodinek TOMTOM

26. 7. 2016 - Dvacet účastníků VALACHY MAN bude mít i tentokrát možnost si ZDARMA půjčit a otestovat sportovní hodinky TomTom Runner Cardio. Se sporttesterem, který má jako jediný přímo v sobě zabudovaný měřič tepů i GPS, si tak můžete analyzovat svůj výkon rovnou při triatlonu!

I na letošním VALACHY MAN si můžete oproti dvěma dokladům a podpisu půjčit sportovní hodinky TomTom Runner Cardio, které testoval třeba už i olympionik Jaroslav Kulhavý (článek zde), nebo jeden z nejlepších českých hokejistů současnosti, Jiří Hudler. Specialisté TomTom vám před závodem pomohou s nastavením a po závodu vám ukáží, jak naměřené údaje vyhodnotit. 

Pokud se vám sporttester zalíbí, můžete si jej na místě rovnou koupit - TomTom totiž nabízí výjimečnou slevu 20%.

TomTom Runners Cardio

GPS sportovní hodinky TomTom Runner Cardio s převratnou technologií k měření srdečního tepu díky níž už nepotřebujete hrudní pás si můžete rezervovat posláním mailu na adresu valachytour@valachy.cz. K dispozici je pouze 20 ks hodinek TomTom - kdo pošle dříve požadavek, ten si bude moci hodinky půjčit.

Do emailu s předmětem "TomTom Runner Cardio" uveďte: vaše jméno a kontaktní telefon.

Podmínkou půjčení sportovních hodinek TomTom Runner Cardio je řádné přihlášení a zaplacené startovné na BIKE VALACHY 2016.


GPS sportovní hodinky TomTom Runner Cardio


TomTom Runner Cardio je nejsnazší způsob jak zlepšit výkon

GPS sportovní hodinky TomTom Runner Cardio jsou vybaveny speciální technologií k měření srdečního tepu. Monitor na měření tepové frekvence je zabudovaný přímo v hodinkách, není k němu potřeba přidávat žádný hrudní pás.

Hodinky Runner Cardio umožňují trénovat v optimálním rozsahu tepové frekvence. Běžec si vybere jednu z pěti zón intenzity, takovou, která nejlépe vyhovuje jeho tréninkovým cílům, a hodinky ho upozorní, pokud má přidat nebo zpomalit. Běžci mohou mrknutím na displej během tréninku sledovat okamžitý srdeční tep, vzdálenost, tempo a další nezbytné informace. 

Monitorování srdečního tepu je nejpřesnější ukazatel toho, jak tělo reaguje na tréninkovou zátěž. Pro mnoho běžců však bylo nošení pásu na hrudi omezující. Teď jim stačí ke sledování tepové frekvence a tudíž ke snazšímu zlepšování výkonu hodinky.

Runner Cardio přesně měří srdeční tep díky optickému senzoru Mio®. Ten monitoruje změny v průtoku krve pomocí světelného paprsku, který prosvítí kůži.

Zóny tepové frekvence - trénink v jedné z pěti zón intenzity:

  • Sprint: nejčastěji se používá jako část intervalového tréninku. 
  • Rychlý běh: vysoké tempo tréninku ke zlepšení rychlosti a kondice.
  • Výdrž: střední až vysoké tempo tréninku ke zlepšení plicní a srdeční kapacity.  
  • Spalování tuků: mírné tempo tréninku, skvělé pro snižování hmotnosti.  
  • Klus: volné tempo tréninku, používané nejčastěji pro zahřátí a vychladnutí. 

Runner Cardio a Multi-Sport Cardio mají pokročilé funkce, které vyhovují běžcům i triatlonistům: 

  • Extra velký displej: Sledování času, vzdálenosti a tempa na extra velkém displeji s vysokým rozlišením. 
  • Grafika na celou obrazovku: Snadné dosahování cílů s pomocí TomTom Graphical Training Partner.
  • Ovládání jedním tlačítkem: Jednoduché procházení menu pomocí intuitivního jednotlačítkového ovládání. 
  • Indoor Tracker: Přesné sledování běhání uvnitř. Za pomoci vestavěného senzoru, který počítá kroky, může uživatel monitorovat tempo a vzdálenost dokonce i při běhání na pásu. 
  • Ultra-Slim design: Běhání s lehkými hodinkami vyvinutými speciálně pro běžce.Štíhlý design pohodlně sedí každému zápěstí.  
  • QuickGPSFix: Rychlý start. S využitím nejmodernějších satelitních technologií GPS a GLONASS určíte přesnou polohu rychleji. 
  • Kompatibilita s různými platformami: Synchronizace, analýzy a sdílení statistik prostřednictvím populárních běžeckých stránek a komunitních platforem, včetně TomTom MySports, MapMFitness, RunKeeper, Training Peaks, Strava a Nike+ Running.
  • Velmi odolný displej: Běhání s nárazuvzdorným displejem, odolným proti poškrábání. Vysoce odolný displej se snadno čte i po mnoha odběhaných kilometrech.  
  • Odolný proti vodě i počasí: Běhání za každého počasí. Hodinky jsou odolné do 50 m/ 5 ATM. 
  • Baterie s dlouhou životností: Více běhání, míň dobíjení. Životnost baterie je až 8 hodin (GPS + měření tepu) a až 10 hodin (pouze GPS). 
  • Bluetooth® Smart: Připojení k senzorům pomocí nejnovější bezdrátové technologie.