TomTom zpestří BIKE VALACHY, změří Kulhavého i Raboně (+ SOUTĚŽ!)

27. 6. 2014 - Oblíbená značka sportovních GPS hodinek TomTom zpestří závod horských kol BIKE VALACHY, který se uskuteční v sobotu 12. 7. ve Velkých Karlovicích, v Resortu Valachy. Díky GPS hodinkám TomTom získáte přehled o vaší tréninkové historii, osobních rekordech a hodinky vám umí sami připomenout, že byste měli jít běhat či na kolo! :-)

Dlouhou trasu BIKE VALACHY o délce 45 km projedou s hodinkami TomTom Multi-Sport také olympijský vítěz z Londýna Jaroslav Kulhavý a další skvělý závodník stáje Specialized Racing František Raboň – jejich data nabídneme po závodě ke stažení na našem webu. Hodinky TomTom si budete moci objednat přímo ve stánku TomTom se speciální slevou 10% prostřednictvím www.euronics.cz!

SOUTĚŽ
Současně je vypsaná nová soutěž pro všechny účastníky a fanoušky VALACHY TOUR, kteří se závodu osobně zúčastní (předání ceny při vyhlášení výsledků). Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku:
Jaký bude výsledný dosažený čas Jaroslava Kulhavého na dlouhé trati BIKE VALACHY na 45 km? 

Doplňující otázka v případě, že správně tipujících bude více:
Jakou maximální tepovou frekvenci dosáhne s GPS hodinkami TomTom Jaroslav Kulhavý?

Pro 3 nejlépe tipující je připravena:

  • Sportovní sada TomTom (bidon – ručník – šátek – sportovní ponožky)
  • Nejúspěšnější tipující navíc získá i unikátní kšiltovku Reborn vyrobenou v limitované edici 50 kusů pouze pro VALACHY TOUR.

Odpovědi zasílejte na e-mail valachytour@valachy.cz do 11. 7. (páteční půlnoc). Každý tipující může do soutěže registrovat pouze jeden tip! Tipovat bude možné také přímo v místě závodu do ukončení registrace. Vyhlášení proběhne po skončení závodu.

TomTom přinese na svém stánku také autogramiádu bikerů stáje Specialized Racing - Jaroslava Kulhavého a Františka Raboně, na kterou se můžete těšit po skončení závodu!


TOMTOM MULTISPORT
Udržte si motivaci a dosáhněte svých tréninkových cílů se GPS hodinkami TomTom Multi-Sport. Získejte jednoduchý přístup k informacím, které potřebujete, abyste mohli sledovat svůj pokrok a zvýšili svůj výkon. Synchronizace, analýza a sdílení vašich statistik na oblíbených webových stránkách a v aplikacích zaměřených na sport.
Více o hodinkách.           TOMTOM MULTISPORT

TOMTOM RUNNER
Udržte si motivaci a dosáhněte svých běžeckých cílů se GPS hodinkami TomTom Runner. Získejte jednoduchý přístup k informacím, které potřebujete, abyste mohli sledovat svůj pokrok a zvýšili svůj výkon. Synchronizace, analýza a sdílení vašich statistik na oblíbených webových stránkách a v aplikacích zaměřených na sport.
Více o hodinkách.          TOMTOM RUNNER

TOMTOM RUNNER CARDIO a TOMTOM MULTI-SPORT CARDIO
Modely Runner a Multi-Sport s již integrovaným monitorem srdečního tepu – není již potřeba používat hrudní pás. Integrovaný monitor srdečního tepu přesně měří váš srdeční tep pomocí senzoru, který monitoruje změny krevního průtoku na vašem zápěstí. Měření probíhá prosvětlením pokožky a detekcí změny odrazů světla.
Více o hodinkách.          TOMTOM MULTI-SPORT CARDIO

TomTom patří také mezi přední výrobce automobilových navigací. Více najdete na www.tomtom.cz!