Valachy tour plná příběhů

5. 2. 2018 - VALACHY TOUR je unikátní seriál atraktivních závodů v různých disciplínách pro sportovce každého věku a kondice. V malebném údolí Velkých Karlovic a okolí se už od roku 2013 závodí o prize money a další mimořádně atraktivní ceny v každém závodě i v celkovém hodnocení seriálu.

Valachy tour se účastní stovky sportovců různého věku a výkonnosti. 

Každý jedinec ze startovního pole s sebou nese i svůj příběh, proto se organizátoři tour a společnost GoGEN rozhodli poznat blíže jednotlivé unikátní příběhy a vybrat ten nejzajímavější, který poté odprezentují společně prostřednictvím webu a sociálních sítí. 

Překonali jste díky sportu osobní  nebo zdravotní problém? Pomohli jste řešit v průběhu závodu Valachy tour nějakou závažnou situaci? Vybavuje se vám popřípadě i jiný příběh spojený s Valachy tour? Přihlaste sebe nebo svého přítele a staňte se inspirací pro další sportovce a sportovní nadšence z řad diváků.

Nominujte sebe nebo svého přítele. Stačí poslat stručný příběh dané osoby, která se zúčastní jakéhokoliv dílu seriálu tour de Valachy. S vybraným sportovcem bude natočeno video, ve kterém bude popsán jeho příběh. Navíc vybraný sportovec dostane ceny od společnosti GoGEN, které budou sloužit pro trénink nebo regeneraci před dalšími závody či životními výzvami.

Přihlášky lze zasílat formou stručného obsahu příběhu včetně kontaktu na závodníka na email: pribeh@gogen.cz, do předmětu pak uveďte díl seriálu Valachy tour, kterého se nominovaný sportovec zúčastní.