Trička na triatlon VALACHY MAN obohatí KILPI dárkem

21. 7. 2017 - Každý účastník hlavního triatlonového závodu VALACHY MAN letos na památku dostane černé tričko s logem závodu od nového partnera - severské značky sportovního oblečení KILPI.  A k tomu navíc KILPI přibalilo ještě jeden dárek - sportovní lahev!

Pamětnické triko KILPI je pro letošní rok vyrobeno z kvalitní bavlny, není tedy ze slibovaného funkčního materiálu. Vzhledem k této změně v materiálu triček k nim jako kompenzaci od nás dostanete volný vstup do bazénů Wellness Horal a od KILPI sportovní lahev KETOI-U KILPI, která je vhodná nejen na cyklistiku, ale i na další sportovní aktivity.

KDE SI DÁREK MŮŽETE VYZVEDNOUT


Velikost triček garantována u registrací až do 15. července!

Díky flexibilitě značky KILPI se podařilo zajistit, že každý účastník, který se zaregistroval na triatlon VALACHY MAN až do 15. července, má jistotu velikost trička, kterou uvedl v přihlášce. Pro pozdější přihlášení jsme vyrobili a potiskli velikosti triček dle zkušeností z minulých let.

Tričko si můžete vyzvednout v den konání závodu na stánku triatlonu VALACHY MAN, a to po předložení startovního čísla, na kterém budete mít uvedenu velikost trika. Pokud tam velikost trika uvedena není, znamená to, že jste se přihlásili po 15.7. a proto vám nejsme schopni garantovat velikost požadovaného trika. Nicméně pro každého účastníka bude tričko k dispozici.


KILPI bude mít na triatlonu VALACHY MAN svůj prezentační stánek, v němž si můžete za výhodné ceny koupit sportovní oblečení. Na stánku KILPI můžete platit jak hotově i platební kartou. Setkat se také můžete s maskotem značky KILPI – statným sobem Kilpíkem.