Zlepšete se v běhu a triatlonu se zážitkovými pobyty ve Spa hotelu Lanterna

28. 3. 2017 - Načerpejte nové zkušenosti a zlepšete si styl i výkon pod dohledem profesionálů ve svém oboru. Svou běžeckou formu vylepšete při květnové a říjnové Běžecké škole s Milošem Škorpilem a při VALACHY MAN 2017 se pochlubte nově nabitými zkušenostmi z Triatlonového kempu s Ironmanem Petrem Vabrouškem.


Běžecká škola Miloše Škorpila

25. – 28. 5. 2017 a 12. - 15. 10. 2017

Naučte se správně běhat pod vedením ultramaratonce, propagátora běhu a známého kouče Miloše Škorpila.

Čtyřdenní pobyt s běžeckou přípravou je určen jak začátečníkům, kteří se chtějí při svých prvních běžeckých krůčcích vyvarovat základních chyb, tak pokročilým, jimž soustředění pomůže rozšířit běžecké obzory a zapracovat na rozvoji vytrvalosti i při tvorbě tréninkových plánů a optimalizaci běžecké techniky. Pobyt je doplněn relaxací v hotelovém spa a v blízkém Wellness Horal s termálními bazény.

Miloš Škorpil je legendou českého ultramaratonu, trenér, velký propagátor běhu a zakladatel běžecké školy. Na svém kontě má řadu rekordů i neobvyklých výkonů: oběhl 3x Českou republiku, běžel z Prahy do Vídně za 3 dny, je dvojnásobný mistrem České republiky v běhu na 24 hodin, obsadil čtvrté místo na Mistrovství světa v běhu na 24 hodin…

Více informací o Běžecké škole Miloše Škorpila zde


Triatlonový kemp s Ironmanem Petrem Vabrouškem

13. - 16. 7. 2017

Zdokonalte se v triatlonu, posuňte své možnosti nebo přijměte nové životní výzvy na triatlonovém kempu s Petrem Vabrouškem

Čtyřdenní pobyt s triatlonovou přípravou zahrnuje jak sportovní část (správná technika plavání, technika jízdy na kole, technika běhu a běh po lesních cestách, posilování s vahou svého těla), tak také plno užitečných rad a tipů od Petra Vabrouška, které získal za více než 26 let své sportovní kariéry.

Pobyt je také doplněn relaxací v hotelovém spa a v blízkém Wellness Horal s termálními bazény.

Petrem Vabrouškem, nejlepším českým triatlemetem na dlouhých ironmanských distancích. Tento rok jste jej mohli sledovat a World Marathon Challenge, kdy se během 7 dnů zúčastnil 7 maratonů na 7 kontinentech, kde získal skvělé druhé místo v celkovém pořadí.

Více informací o Triatlonovém kempu s Ironmanem Petrem Vabrouškem zde.