Natrénujte na VALACHY TOUR 2017 se Školou běžeckého lyžování a dalšími zážitkovými pobyty Resortu Valachy

29. 11. 2016 - Načerpejte nové zkušenosti a zlepšete si styl i výkon pod dohledem profesionálů ve svém oboru. V únoru natrénujte se Školou běžeckého lyžování v Resortu Valachy na NOČNÍ STOPU VALACHY, svou běžeckou formu prověřte při květnové Běžecké škole s Milošem Škorpilem a při VALACHY MANOVI se pochlubte nově nabitými zkušenostmi z Triatlonového kempu s Ironmanem Petrem Vabrouškem.

Škola běžeckého lyžování (2. - 5. 2. 2017) - vyprodáno!

Naučte se správně běžkovat, zlepšete si svou běžkařskou techniku a zažijte neomezenou relaxaci v Resortu Valachy. Přijeďte na čtyřdenní kemp s ubytováním a polopenzí v luxusním Spa hotelu Lanterna a procvičte se ve sportu, který zažívá v posledních letech v České republice boom. Velké Karlovice jsou navíc díky bohaté síti pravidelně upravovaných tras různé náročnosti jednou z nevyhledávanějších destinací běžkařů na Moravě.

Prožijte čtyři jedinečné dny nabité běžkováním, zdokonalováním běžeckého stylu i přípravou na klasické lyžování či bruslení. Trénink pod dohledem zkušených instruktorů s individuálním přístupem a s videoanalýzou vašich tréninku je určen každému bez rozdílu výkonnosti a zkušeností.

Užijte si běžkování v top běžkařské destinaci na Moravě, která čítá přes 50 km tras s nádherným výhledem po CHKO Beskydy a zakončete svůj den v relaxačních centrech Wellness Horal a L-Spa, kde si můžete užít neomezenou relaxaci.

Ať už jste běžkaři závodníci, turisté prahnoucí po zdokonalení svého běžeckého stylu či sportovci mající rádi pohyb na čerstvém vzduchu, pak je kemp určen právě pro Vás.

Více informací


Běžecká škola Miloše Škorpila (25. - 28. 5. 2017, 12. - 15. 10. 2017)

Naučte se správně běhat! Milovníkům sportu přinášíme jedinečnou příležitost pobytového soustředění s tréninkem pod vedením ikony běžeckého sportu u nás - Miloše Škorpila s následnou relaxací v krásné přírodě Beskyd.

Více informací


Triatlonový kemp s Ironmanem Petrem Vabrouškem (13. - 16. 7. 2017)

Hledáte nové výzvy a rádi byste vyzkoušeli triatlon? Nebo jste mu již propadli a chcete se zdokonalit, posunout své možnosti či načerpat užitečné informace o tréninku, přípravě na závody či výživě? To vše vám umožní Triatlonový kemp s Petrem Vabrouškem, nejlepším českým triatletem na dlouhých ironmanských distancích.

Více informací